Sunday, December 12, 2010

Ateşehir Yeni Proje My Towerland

 Bu dönemlerde popüler isimler arasında yer alan Ali Ağaoğlu Ataşehirdeki son projesi ile gündemde oldukça büyük bir reaksiyon yarattı.  Ataşehirde lüks konut projelerine imza atan Ali Ağaoğlu bu sefer daha da ileriye giderek hem lüks hemde süper bir kampanya yaparak tüm gerçekleştirilecek olan projedeki konutların tamamını satmayı planlıyor.  Lüks konutların tanıtımı için kamera karşısına geçen Ali Ağaoğlu gene her zamanki gibi formundaydı.



Ağaoğlu’nun My World Europe projesinde işe yarayan ve 3 haftada 2 binden fazla konut satışına sebep olan 10 bin getir daire senin kampanyasını Ataşehir My Towerland prosesindede uygulamaya soktu.Krediyede uygun olan bu konutlar gene Ağaoğlu tasarımı ve şıklığını üzerinde barındırıyor.
Ağaoğlu son projeyi hayata geçirmeden önce halkın nasıl bir evde oturmak istediğini yada nasıl bir ev sahibi olmak istediğini öğrenmek için büyük bir kitleye anket yaptırdı.
Bu anket sonucu ise My Towerland projesine başladı.Yapılan ankette çıkan sonuç,ev sahibi olmak isteyenlerin genişliğe önem verdiği ve rahat bir ev ortamının olmasından yana olduğu belirtildi.
Ağaoğlu bu proje tanıtımında Sinan Çetin’le bir reklam filminde rol aldı.Sonrasında ise tanıtım amaçlı bir gece düzenleyerek satış planlarını basın mensuplarına aktardı.

No comments:

Post a Comment