Monday, February 20, 2012

Ofis mobilyaları ve dekorasyonu

İş hayatında başarılı olmak için mekanın önemi büyüktür. Havadar ve konforlu ofis mobilyaları yanında doğru dekorasyon ile iş verimini artırabilirsiniz.
Ofis iç Dizayn Ofis iç Dizayn 

Günün çoğunluğunu geçirdiğimiz iş yerlerimiz de kendi beğenimize göre tasarladığımız bir odaya sahip olmak artık çok kolay.Micro Ofis Mobilyaları sayesin de ister bireysel çalışmalara,isterse takım çalışmalarına uygun tasarımlarıyla konforu ve şıklığı ayağınıza getiriyor.
Ahşap ve cam alternatifli tabla özelliği ile kullanıcı statüsüne göre şekillenebiliyor.Cam ve deri de uygulanabildiği için tamamen beğeniye göre tasarlanabiliyor.Kolay montaj imkanı ile de zamandan kazanıp iş yaşamının hızını kolaylıkla yakalayabiliyor.
Ofis İç Mimari Ofis İç Mimari 

Farklı ölçülerdeki tabla alternatifleri ve kolay montaj imkanı veren metal ayakları ile ofislerin tamamına uygulanabiliyor.
Klasik ofis görüntüsünü tamamen ortadan kaldırarak daha modern ve daha rahat bir çalışma ortamı sağlıyor.Kumaş,cam ve ahşap seçenekleri ile tüm isteklere cevap oluyor.
Farklı şekillerde gruplanabilen masaları sayesinde takım çalışmalarının motivasyonunu artırıyor.Basit dolap modülüne sahip olan workstation,kullanıcın dolap ihtiyacını da ortadan kaldırmış oluyor.
Ofis iç dekorasyon Ofis iç dekorasyon 

Çalışma ortamların da sağlanan konfor verimlilik ve başarının başında gelen ilk maddedir.Lyon serisi bunları düşünerek geliştirdiği ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.Genellikle misafir ve toplantılar için düşünülerek tasarlanan Lyon çeşitli renk seçenekleriylede her mekana uyum sağlayabilecek çizgilere sahip.U ayak.yay ayak ve tekerlekli ayak seçenekleriyle karşımıza çıkan  seride ergonomik oturma sistemide mevcut.

No comments:

Post a Comment