Monday, February 20, 2012

2010 yeni tv üniteleri

Sinema keyfini evde de yaşamak istiyorsanız kullanışlı ve modern TV ünitelerine sahip olmalısınız. Filmin tadı sadece ona ait bir oda ve teknolojik aletlerle çıkar. Bunun için TV ünitelerinin yeri, şekli ve kullanışlılığı çok önemli. Mümkünse dar alanlara sığmaya çalışmayın. En geniş duvarları televizyon ünitesi için seçin ve bu duvarı sadece TV ünitesine ayırın. Aksi takdirde çok karışık ve sıkışık ortamlar yaratmış olursunuz.
Televizyon üniteleri dolaplı ya da raflı modeller olarak tasarlandığı için aynı zamanda bir vitrin görevi de görür. Odayla ilgili birçok eşyayı bu bölümlerde saklayabilirsiniz. CD’ler, kitaplar vs. gibi eşyalar kendilerine bir yer bulurken hem ortadan kalmış olur hem de sinema odalarının tarzına uyum sağlar. Yine de fazla karışık ve kalabalık görünümden kaçmalısınız çünkü seyir keyfi odaklanmayı gerektirir. Bunun yanında TV’ye ya da ses sistemleri ne ait kablo, araç ve gereçler mümkün olduğunca saklanmalı. Modern TV ünitelerinin en güzel yanı da bu tarz kalabalıkları saklamasıdır.


Modern TV ünitesi
TV üniteleri kapaklı ya da raflı tasarımlardan oluşabilir. Son yıllarda oldukça beğenilen ve evimizin salonlarına yerleşen bu sistemler oldukça modern ve kullanışlı mobilya lar. Duvarda ki her alan kolayca ve ustaca değerlendirilebilir. Televizyon bölümü bile gerektiğinde bir rafa dönüşebiliyor. Konsol tipi sade TV üniteleri ya da vitrin tarzı televizyon üniteleri ihtiyaca ya da mekân özelliklerine göre tercih ediliyor.

No comments:

Post a Comment