Monday, February 20, 2012

canan residence ataşehir projeleri

Canan Residence tarafından satışa sunulan ve iç dekorasyonunu iç mimar Tanju Özelgin’in yaptığı 110 metrekarelik daire , yepyeni bir yaşama adım atmak isteyenler için farklı bir seçenek.
Yeni bir yaşama başlamak üzereyseniz ya da hayatınızda bir değişiklik yaparak farklı bir yere yerleşmek ve tüm alışkın olduğunuz kalıpları yıkmak istiyorsanız Ataşehir’de yer alan Canan Residence projesi, görmeniz gereken adresler arasında yer alıyor.
canan Proje içinde yer alan 110 metrekarelik örnek daire, özellikle ferah ortamı ile dikkat çekiyor. Geniş ve rahat oturma alanlarına sahip çıkıyor.Geniş ve rahat oturma alanlarına sahip salona açılan mutfağı ile yaşam stilinizi farklı e-ve özgür bir boyuta taşıyan dairenin planlanması sizi ferah bir atmosfer içine sokuyor.
Daireye ilk girdiğinizde sizi mutfak ve günlük yaşam alanı olarak kullanılan salon karşılıyor.Tamamıyla açık renk mobilya ve kaplamaların kullanıldığı bu alan,günün her saati aldığı farklı ışığı sayesinde sürekli aydınlık bir ortama sahip. Salonu iki farklı bölüme ayıran iç mimar Tanju Özelgin, bu geniş alanı hem oturma hem de mutfağa yakınlığı sebebiyle yemek bölümü olarak düşünmüş.
Kullanılan malzemede hep aynı tonların tercih edilmesi ise mutfak,oturma alanı ve yemek olmak üzere 3 farklı bölümden meydana gelen salonu, tek bir alan gibi görme imkanı sunuyor. Salondan ayrılan ufak bir hol ise sizi dairenin ebeveyn yatak odasına , çalışma odasına ya da çocuk odası olarak kullanılabilecek bir diğer odaya aktarıyor.
Bu iki odanın tam kesiştiği noktada ise banyo yer alıyor. Yatak odasında yine iç mimar Tanju Özelgin tarafından tasarlanan deri yatak başı, geniş iç hacimli giysi dolapları ve bir de ebeveyn banyosu bulunuyor. Oda, Özelgin tasarımı deri yatak başı ile oldukça elegan bir görünüme sahip.
Mimarın mevcut tüm hacimleri ustalıkla kullandığı dairenin bir başka özelliği ise dışarıdan istediğiniz akıllı ev sistemi
12 bin 600 metrekarelik alana inşa edilen Canan Residence içindeki tüm güney cepheli daireler Adalar manzarasına sahip olmaları ile de dikkat çekiyor
-İç mimar Tanju Özelgin, evin salonunda açık renk mobilyaları tercih etmiş. Mimarının kendi tasarımı olan bu alandaki kanepe, Birim Mobilya ‘ya; lake dolaplar ise Stüdyo Mod’a yaptırılmış. Aydınlatma Nuxx’tan, halı ise Step mağazasından alınmış.
-Yemek masası, Tanju Özelgin tasarımı. Aydınlatmalar, Statü’den Sandalyeler ise Habitat’tan seçilmiş.
-Tasarımı Tanju Özelgin’e ait olan deri yatak başının uygulaması,Stüdyo Mod’a ait.Sehpa, Ligne Roset markasını taşıyor. Tablo, Tanju Özelgin imzasını taşıyor.
-Tüm Canan Residence projesinde olduğu gibi, bu dairede de Snidero marka mutfak yer alıyor. Bar tabureleri, B&T’den alınmış.
-Özelgin, istendiğinde çalışma odası olarak da kullanılabilecek bu alanı çocuk odası olarak dekore etmeyi tercih etmiş

No comments:

Post a Comment