Monday, February 20, 2012

Natuzzi mobilya’dan surround köşe kanepe

Artık hayatımızın her yerine giren elektronik teknolojiler koltuk takımlarımızdada yerini aldı. İtalya’nın dünyaca ünlü lider deri mobilya markası Natuzzi, Sound mp3 çalarla uyumlu deri koltuk tasarımından sonra, müzik ve rahatın iç içe bulunduğu Surround köşe kanepeyi Natuzzi Etiler ve Natuzzi Florya mağazalarında sunmaya hazırlanıyor.
Deri mobilyada dünya trendlerine yön veren İtalyan mobilya markası Natuzzi, yarım asrı geride bıraktığı bu yılda, yeni tasarım ürünleri ve çarpıcı fırsatlarıyla İtalyan geleneğinin kusursuz yaklaşımını Natuzzi Etiler, Natuzzi Florya ve tüm Sihir Mobilya mağazalarında dekorasyon tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve sevdiğiniz müziklerle nerede olduğunuz unutun: Natuzzi yarattığı Surround köşe kanepe ile yaşam alanlarında son sınırı da aştı. Surround Natuzzi’nin gelenek, işçilik ve teknolojiyi bir araya getirerek oluşturduğu müzikal köşe kanepedir. Bu şaşırtıcı sonuçlar veren karışım konfor, rahatlık ve sevdiğiniz müzikleri dinlemenin yarattığı keyifle birleşerek yeni duyusal bir deneyim sunmaktadır.
Surround Natuzzi’nin tutkuyu tasarım ve dekorasyonla buluşturan yeni mücevheridir. Bu model müzik haznesiyle mp3 çalarlarla uyumlu ve görsel bütünlüğe uyumlu hoparlör mekanizmasıyla mükemmel bir ses ve keyif sağlıyor. Sırt ve oturum minderlerinde bulunan dikişlerdeki detaylar estetik zenginliği arttırıp modern çizgiyi bütünlüyor. Arkada bulunan modüler başlık ergonomiyi arttırıyor. Surround için Natuzzi deri renkleri arasından seçim yaparak köşe kanepeyi özelleştirmek mümkün.
Siz de Natuzzi’nin bu yeni mücevheri ile tanışmak ve bilgi almak için Natuzzi Etiler ve Natuzzi Florya Mağazaları’na uğrayın.

No comments:

Post a Comment