Monday, February 20, 2012

perde modası 2011

Ev dekorasyonu ve mobilyanın değişmez tamamlayıcısı olan perdeler, 2011 trendinde yine baş köşeyi alıyor.
Evinizin dışa açılan penceresi , binlerce renge ve alternatife sahip olan perdeler evlerimizin en önemli dekoratif objesi. Hızlı yaşamlarımızda her şeyin devamlı değişip modernleşmesi tabii ki perdeler için de geçerli. Yerlere değecek kadar uzun olan eski tül perdeler ve onlara eşlik eden parlak püsküllü dekor perdelerin yerine artık bu zaman da hem portatif hem de güneş ışığından daha fazla faydalanmamızı sağlayan kullanışlı ve pratik perdeler bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra odalarımızın genel atmosferi ile uyum içinde olacak olan perdenin renk ve stil tercihlerinin doğru yapılması şart.
  

Salonları ve pencereleri büyük olan evlerde yine eskiye dönerek yere değin uzanan perdeleri kullanmalısınız. Böylelikle bulunduğunuz oda çok daha büyük ve zengin hissedilecektir. Yaratacağınız havaya göre değişik stil perdeleri tercih etmelisiniz. Örneğin; klasik bir atmosfer için desenli, sportif bir atmosfer içinse düz renk tülleri tercih etmelisiniz.
Mutfaklarınızda kullanabileceğiniz perde modelleri ise rahat temizlenebilir olmalıdır. Mutfak perdesi modellerinde en son trend alüminyum mikro jaluziler, elbette istediğiniz renk ve boyutlarda zevkinize göre bir model bulabilirsiniz. Son olarak genç ve çocuk odaları için de abartıdan kaçmak şartıyla modern çizgilere sahip , eğlenceli ve oda ile uyum içerinde farklı renkli perdeler tercih edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment