Monday, February 20, 2012

çanakkale seramik ürünleri

Çanakkale seramik ürünleri Dünyada giderek yükselen trend, tekstil dizaynlı ürünler. Çanakkale Seramik&Kalebodur Türkiye’de en geniş ürün gamı ile yeni tekstil serisini kullanıcı ile buluşturuyor. 4 farklı ana seri altında, fonlarla birlikte kullanılan çeşitli full dekorlar ve bordürler de serileri tamamlıyor. Pastel tonların ağırlıkta olduğu farklı renk ve desen kombinasyonlarıyla oluşturulan modeller, kullanıcıya olabildiğince alternatif sunmayı ve yenilikçiliği vurguluyor.

ebadında kemik renginde üretiliyor. Silence full dekorları ile bu full dekorlardan kesilerek elde edilen 3×60 bordürleriyle sofistike mekanlar için minimal çözümler sunuyor.çanakkale seramik ürünleri
30×60 duvar fonlarla ebatsal uyum sağlanması adına bu seride yer karosu 30×30 ebadında üretiliyor. Serinin yer karoları ile duvar fonlarının dokuları farklı, yer karosunda kalıptan gelen rölyef baskı hissediliyor. Ayrıca seride full dekorlarla renk uyumu olacak şekilde mavi, lila ve yeşil renkli 1,5×30 cam çubuk bordürler kullanılarak seri zenginleştiriliyor.
Desen 1960 Serisi
Autumn Serisi: Doğal dokuyu yansıtan, duvarda 25×40 mat desenli kahve ve krem fonları, yerde ise 33×33 ebadında kahve porselen karoları ile country tarzını yansıtıyor. 33×33 kahve yer karosu, duvarda olduğu gibi 33×33 dekor ile zenginleşiyor. 25×40 krem renkli fon, aynı zamanda 12,5×40 ebadında kesilip, fon olarak da kullanılacağı düşünülerek, duvarda yeni bir ebat daha yaratılmasına yardımcı oldu. Kahve renkli 25×40 Autumn Çiçekli Full Dekor, 5×40 ebadında kesilerek bordür şeklinde de kullanılıyor.
çanakkale seramik ürünleri
Serideki krem rengi ile Stampato isimli 2. dekor alternatifi seçilebiliyor, 5×40 bordür ve
12,5×40 kalıptan desenli full dekor bu alternatif için kullanılabiliyor. Mürdüm, açık kahve ve beyaz renkli 1,5×40 Autumn İnce Bordür’ler, seride full dekorlar ve fonlarla birlikte tamamlayıcı olarak kullanılabiliyor.
Desen 1960 Serisi
Desen 1960 Serisi: 60′larin zerafetini, şıklığını yansıtan zarif çizgileriyle, tekstilde klasik sevenlerin gözdesi olacak gibi görünüyor. Duvarda 30×60 ebadında ve kum renginde üretilen seri, yerde 30×30 kum ve moka renklerinde üretiliyor.
Turuncu, mavi, kahve ve kum renkli dekorlar seriyi tamamlıyor. Bu seride, belirli rölyef bir yüzey dokusu kullanıldı, özellikle dokulu ve lappaturalı bordürleri dikkati çekiyor. Desen 1960′ın full dekorunun üretim şekli nedeniyle, seride bulunan her karonun birbirinin devamında kullanılması gerekiyor. | Mobilya markaları ve mobilyalar Mobilya.us |  
Dolayısı ile döşeme şekli son derece önemli oluyor. Karoların döşenmeden önce uyumlu olacak şekilde bir araya getirilmesi ve dikkatle döşenmesi gerekiyor. Desen 1960′ın dekor hatlarında üretilen 15×60 turuncu ve mavi renkli bordürleri, kalın desenli ve ince desenli olmak üzere iki farklı alternatif olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bu seride diğer bir bordür alternatifi olarak ise yine 15×60 ebadında ve 30×60 ebadındaki duvar fonları ile uyumlu olan lappaturalı kahve renkli Bordür-3 yer alıyor. Mavi ve turuncu 1,5×30 cam çubuk bordürler seriye ayrı bir zenginlik katıyor.

No comments:

Post a Comment