Saturday, February 4, 2012

2012 ALFEMO Yeni Trend

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.
ALFEMO Yeni Trend

Trendler, modanın liderlik ettiği bütün alanlarda genel çizgiyi belirleyen akımlardır. Birçok farklı etkileşimin sonucunda şekillenebilirler. Farklı kültürler, yaşanan evrensel olaylar, ekonomik dalgalanmalar ve politik durumlar farklı trendler doğurabilir. Bu durumun sonucu olarak; tekstilde modaya, modadan mobilya iç mekan etkileşimine yayılan çok değişik trendler görülebilir.

Yıl içinde, sezonun çok öncesinde gerçekleşen fuarlarda; konularında uzman kişiler trendleri öngörür, açıklar ve sektörlere yön gösterirler. Mimari uzmanlığa ve dekorasyon vizyonuna sahip kişiler bu öngörüleri rahatlıkla tahmin edip okuyabilir ve uygulama safhasında bu renkler, dokular ve hatlar birleştirilerek yeni konseptler oluşturulur. Alfemo olarak, dilediğiniz konseptin çizgisini evinizin her köşesinde yakalayabilmeniz için evde konsept bütünlüğü ? krini geliştirmiştik. Bu ürkiye de bir ilktiö85 Şimdi de moda kavramını evinizin dekorasyonunu oluşturan tüm ürünlerin tasarımına uygulayarak, Konsept bütünlüğü içerisinde bir yaşam stili sunuyoruz. Bu noktada koleksiyon tasarımı yapan bir üretici olmanın avantajını aşıyor.

Müşterilerimiz de bütün evi saran bir tasarım çizgisini yakalama şansına sahip oluyorlar. 2011 trendlerini incelediğimizde, teknolojik malzemelerin giderek daha bilinçli olarak kullanıldığı detaylar görüyoruz. Tabii ki ekolojik çevreye duyarlı kullanıcı dostu ürünlerin kullanımı da hala gündemde. Organik, doğadan desen ve yüzey efektlerinin mimari çizgilerle buluştuğu tasarımlar ön planda. Bu sene daha feminen hatlar ve amorf çizgilerle karşılaşacağımız kesin. Sağlıklı yaşamı ön plana çıkaran, ekstra rahatlık sağlayan, kullanıcı dostu tasarımlar mobilya modasına yön veriyor. Bunun dışında klasik öğelerin modernize edilmiş yorumlarını ve ultra modern çizgiler içinde eritilen etnik öğelerin mix uygulamalarını da sıklıkla görüyoruz.

ALFEMO Yeni TrendAlfemo 2011 Yatak Odası Modeli

Alfemo Olimpos ve Cleopatra koleksiyonları bu trendin en güzel örnekleri. 2011 de mobilya trendlerinde beyaz ve tonlarının hakimiyetini sürüyor. Ahşabın yalın ve natürel efektini tamamlayan soft renkler; toprak, taş, kum tonları ve yer yer ışıltı sağlayan spektrumun parlak tonları da yılın diğer moda renkleri. Alfemo olarak tasarımlarımızda bu trend ve renklere yer vermiş olsak da, asıl modanın kişiye yakışan ve kimliğinizi ifade eden seçenekler olduğunu çok iyi biliyor ve birçok farklı tarz ve beğeniye uyacak, çok çeşitli kombinasyonlar yapmanızı sağlayacak yüzlerce tasarımla karşınıza çıkıyoruz.

ALFEMO Yeni TrendAlfemo 2011 Oturma Grubu / Kanepe ModeliALFEMO Yeni TrendAlfemo 2011 Tv Ünitesi / Kitaplık Modeli ALFEMO Yeni Trend

No comments:

Post a Comment