Saturday, February 4, 2012

2012 Salon Dekorasyonu Önerileri

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.

Salon, biz ve konuklarımız için en çok kullanılan mekanlardan birisidir. Çünkü kalabalık aileler ve özellikle kalabalık misafirler için son derece önemli bir alandır. Bu nedenle de salonlarda kullanışlı olunmasndan ziyade görsellik önplandadır.

Şık ve sade koltuk takımları sayesinde salonlarınızı farklılaştırmanız mümkün. Salonlar, dekoratif ürünler ve ahşap detaylarla, ihtişamlı büyük koltuklarla, şık ve zarif bir görünüme kavuşabilir.

Salon kreasyonları her firmanın özel olarak çalıştığı bir alandır. Daha çok canlı tonların ve renkli detayların kullanıldığı 2011 salon takımları zerafeti elden bırakmayarak mekanı canlandırmak adına güzel bir tercih olacaktır. Geçmişte ağır kahve ve kırmızı tonlarının kullanışdığı salon takımlarının yerini böylesi bir değişikliğe bırakmış olması gerçekten ilerleme kaydettiğimizin bir göstergesidir. Metalik renklerin de ağırlıkta olduğu 2011 yılı, evin görsel bütünlüğünün sağlanabileceği, dekorasyonun yenilendiği bir yıldır.

 

Salon Dekorasyonu Önerileri Salon Dekorasyonu ÖnerileriSalon Dekorasyonu ÖnerileriSalon Dekorasyonu ÖnerileriSalon Dekorasyonu Önerileri

 

Salon Dekorasyonu Önerileri

No comments:

Post a Comment