Saturday, February 4, 2012

2012 Küçük Banyo Dizayn ve Tasarımları

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.
Küçük Banyo Dizayn ve Tasarımları

Siz değerli Mobilya Dekorasyon okuyucularımız için, küçük banyo modellerini ele almak istedik. Peki bir banyonun kaç kişilik bir aile açısından kaç metrekare olması gerektiğini hiç düşündünüz mü ?

Öncelikle küçük banyolar için yatarak banyo yapmanın, küvet içinde yıkanmanın söz konusu olamayacağı kuşkusunu atalım içimizden. Sebebi ise küçük bir banyonun dekore edilirken, tadilat aşamasındaki ilk yerleşecek objesi küvetlerdir. Küvet kesinlikle banyonuzun en müsait kenarında yer almalı, genişliğinin çok fazla olmamasına dikkat edilmeli. İmkanları da var ise kabin içine alınması daha da hoş durmasına, küvet dışına su gitmesine engel olacaktır. Sadece duş tekneside kullanabilmeniz mümkün tabi ki . . .

Küçük banyonuza banyo dolabı da düşünecek olduğunuzda ise, kapı üzerinde uygun bir yeri değerlendirebilirsiniz. Böylece tuvalet kağıdı, havlu ve şampuan gibi eşyalarınızı burada saklayabilirsiniz. Klozet ve lavabo için daha köşe, daha kıyı bir nokta seçtiğinizde ortadan kalkmış olacaklardır ve banyo dekorunuz için size düşünme payı kalacaktır.

Küçük Banyo Dizayn ve TasarımlarıKüçük Banyo Dizayn ve TasarımlarıKüçük Banyo Dizayn ve TasarımlarıKüçük Banyo Dizayn ve Tasarımları Küçük Banyo Dizayn ve Tasarımları

No comments:

Post a Comment