Monday, February 20, 2012

yeni filli boya renkleri

Evlerinde yeni bir değişikliğe gitmeyi isteyenler için Filli Boya Renkleri,
 yeni renk kartalesı ile sizlerle…
Filli Boya 2009 yılında yaşam alanlarını, benzeri daha önce sunulmamış çeşitlilikte renklerle yeniden oluşturuyor.
Filli boya renk kataloğu görmek için tıklayın
Filli Boya 2009 yılı kartelalarında yer alan yepyeni 15 rengi ile, huzur veren toprak tonlar, arada kalmış, daha önce sunulmamış açık tonlar ve mekanınıza modern bir hava kazandıracak capcanlı tonları beğeniye sunuyor.
15 yeni renk 3 farklı dokuda…
Filli Boya, yeni sunduğu 15 yeni rengi; görünümü en az renkler kadar farklılaştıran 3 farklı dokuda sunuyor. Renk seçimi kadar önemli olan doku seçiminde aynı rengi;
-ışıl ışıl bir görünüm sağlayan “yarı mat” dokuda,
-dinlendirici bir atmosferde hafif ışık yansımaları yakalamak için seçilebilecek ipek görünümlü bir doku olan, Türkiye’nin en çok tercih edilen dokusu “ipeksi mat” dokuda veya
-mekana yumuşak bir hava kazandırmada büyük rol oynayan “soft mat” dokuda tercih edebilmek mümkün.
Filli Boya’nın 3 farklı doku seçeneği ile aynı renk tonu ile “capcanlı” ya da “olabildiğince dingin” bir hava yakalayabilirsiniz.
Renkler ve Eviniz…
Siz de renk tercihlerinizde, arkadaşlarınızın ve ailenizin evinizde kendilerini rahat hissetmesini istiyorsanız salon, oturma odası gibi toplanma alanlarınızın duvarlarında rahat ve doğal renkler kullanabilir, dostane ve dışa dönük bir ambiyans yaratmak için Filli Boya’nın sıcak renklerinden buğday, ıhlamur, bal buğu ve vanilya tonlarımızı deneyebilirsiniz.
filli boya renkleri Mobilya.us
Ayrıntılarına özen gösterdiğiniz evinizin veya ofislerinizin duvarlarında kullanacağınız açık leylak ve lila tonları size farklı bir atmosfer ve dilediğiniz şıklığı sunacaktır.
Evinizi Bej-i Pembe ve Gülpembe renklerinin nazik dokunuşlarına teslim edebilir, herhangi bir odanızı pembe tonlarıyla boyayarak dinlenmek ve sinirlerinizi yatıştırmak için sakin bir hale getirebilirsiniz. Filli Boya’nın bu sakinleştirici renkleriyle evleriniz huzur dolacak.
Yaratıcı ve yenilikçi bir stil için yeşil tonlarını seçebilirsiniz. Göz alıcı renklerle boyanmış unutulmaz bir odaya sahip olabilirsiniz. Eğer hafızalarda kalan bir dekor yaratmak istiyorsanız biraz cesur olmalı ve Filli Boya’nın gençliği ve yaşamı simgeleyen çağla, limoni yeşil ve yeşil bej tonlarını tercih etmelisiniz.
filli boya renk kataloğu Mobilya.us
Evinizde sadelik ve sıcaklık yaratmak için Filli Boya’nın yeni toprak tonlarını kullanabilir,
koyu ve doygun renklerdeki halı, perde veya koltuk kaplamalarıyla birlikte toprak tonlarını kullanarak da evinizde karşı koyulamayacak davetkar bir hava yaratabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment