Monday, February 20, 2012

Konforlu bellona yatak modeli

bellona mobilya
İnsandan insana değişen vücut ısısı günlük hayatımızı etkileyebiliyor.Üşüme veya terleme mevsim ne olursa olsun bellona  ThermoCool sayesinde konforlu uykular sizi bekliyor…
Bellona Yatak Modelleri Bellona Yatak Modelleri 

Çok kanallı yüzeye sahip elyaflar mükemmel nem transferi sağlamaktadır.Kumaştaki yüksek sıcaklığı azaltarak kullanıcıyı ideal ısı değerleri içerisinde tutmaya yardımcı olan içi boş elyaflar ise termal yalıtım özelliğine sahiptir.
Bellona yaptığı bir çok yenilikten sonra şimdide ThermoCool kumaşla donattığı Ultra Ortopedik ThermoAktive ve ThermoLife yataklarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.Geceleri üşüme ve aşırı ısınma problemini tamamen ortadan kaldırıyor.Dört mevsim,rahatca kullanabileceğiniz bu ürün,herkesi ideal vücut ısısında buluşturuyor.
Bellona Yatak Modelleri Bellona Yatak Modelleri 

Bu akıllı kumaş ,kullanıcının ihtiyacına bağlı olarak,sıcak havada buharlaşma yada soğuk havada ısı yalıtımı fonksiyonlarını yerine getirmektedir.Serinletme ve ısıtma özelliklerini bir arada sunmaktadır.
Sadece bu kadar da değil.Yatakta yeniliklerin habercisi bellona,Viscolex Sünger, Aloevera ve Teflon’dan sonra en son yeniliği ThermoCool’la tüm bayilerinde sizlerle buluşmayı bekliyor…

No comments:

Post a Comment