Monday, February 20, 2012

bellona 2010 koleksiyonu

Bellona mobilya 2010 koleksiyonu, şu ana kadar çıkarılan sıradan ve basit serilerin tümünü altüst edeceği gibi konumunda da bir üst seviyeye taşıyacak gibi görünüyor. Yeni koleksiyonu ile geçen senelere veda eden Bellona mobilya , şu anki tasarımından daha farklı bir tasarımı gözler önüne seriyor ve bu tasarım sayesinde yemek takımından salon takımına, yatak odasından çocuk odasına kadar bir çok takımda kendisinin yine bu konumda lider olabildiğini gösteriyor.
bellona-2010bellona mobilya oturma grupları
Kendisi 12 yıldır lider konumda olan ve estetik zevklere uygun üretimi çok iyi bilen ve bunu ona göre yapan şirket olan Bellona, yeni tasarımlarını tamamen insanların “mutlu” ve “uyumlu” olabilmesi için tasarladı, bu iki kelimeye adadı. Bellona mobilya 2010 Klasik ev modasının gerçekten normalin üzerinde farklı bir türde yorumlandığı yeni koleksiyon tasarımları “Retro” ve “Zen” ile farkındalık yaratacağa benziyor. Dileyen insanlar bu ürünleri alıp farkındalık yaratabilecek, daha güzel bir görünüme sahip olabilecek.
Bellona 2010 serisi
Klasik tarzın gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Retro ve Zen gibi tasarımlar, gayet şık ve kullanışlı olup insanlar üzerinde olumlu etki bırakıyor. | mobilya us |
Gereken bütün odalarınız da kullanabileceğiniz gibi fazla konfor ve rahatlık isteyen insanlar içinde bir vazgeçilmez olacağa benziyor. Zen genel olarak beyazın zarifliği ve kahverenginin o eşsiz güzelliğini yatak odanızda gözler önüne serebiliyor,
sizin için elinden geleni yapacak nitelikte olan bir diğer ürün ise tabii ki de Bellona Retro. Klasik tarzı tamamıyla değiştiren bu ürün, klasikliğe daha da hoş bir güzellik getirerek salon ve oturma odalarınız da bunu gözler önüne serebilmenize olanak sağlıyor. Artık yorum sizin, dilediğinizi beğenin ve en yakın Bellona bayiine gitmeyi unutmayın.

No comments:

Post a Comment