Monday, February 20, 2012

Romantik dekorasyon fikirleri

Romantik dekorasyon fikirleri 2011 yazında evlerinizi baştan aşağı romantizmin kalbi haline getirebilirsinz. Evinizde adeta aşkınızı her an canlı tutacak romantik bir ev dekorasyonu her zaman vazgeçemeyeceğiniz bir yer haline dönüşüyor…
Romantik dekorasyon önerileri 2011
Ülkemiz pembe tonları açısından çok zengin bir ülke olarak biliniyor. Çingene pembesi, şeker pembesi, şeftali pembesi, mercan pembesi, gül pembesi, dudak pembesi gibi bir çok pembe tonu Türkçede bulunuyor.
Romantik dekorasyon önerilerinde bunlar gibi yüzlerce pembe tonundan seçim yapabilirsiniz. Uzmanalr salonda romantik bir hava yaratmanın yolunun gül pembesinden geçtiği konusunda ortak bir fikir halindeler.
Çingene pembesi veya toz pembe ise kız çocuk odalarının vazgeçilmezi olmayı başarmış durumda. Ancak iyi bir ton ayarlayıcısı ile her dekorasyona uygun pembe seçmek artık mümkün görünüyor.
Desenli kumaşlarda pembe tercih edildiğinde ise seçenekler birden artıyor. Çiçekliler, modern desenler, damasklar, kelebekler ya da patchwork motifler ve çizgililer arasında size en uygun olanı seçebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment