Monday, February 20, 2012

Misuraemme genç odası takımları 2011

Misuraemme genç odası takımları 2011 koleksiyonunda genç odası dekorasyonunda olmazsa olmazlar bir arada toplanmış. Gençler her zaman modayı ve gündemi takip ederler ve ona uygun dekorasyon planı isterler. Misuraemme mobilya tüm ayrıntıları düşünmüş…
Misuraemme genç odaları modası 2011
Gençlerin sadece bana ait bir oda isterim anlayışı artık tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almış durumda. Modern gençler artık daha çok kişiselleştirilebilen, daha fazla yaşama alanı bırakan tasarımları tercih etmekteler.
Odalarındaki tüm eşyaların pratik, ihtiyacı karşılayan ama aynı zamanda da özgün olmasını istiyorlar. Sıradan ve klasik oda dekorasyonlarının ilgi çekmesi artık mümkün gözükmüyor.
Bebek odası dekorasyonlarının bile binlerce çeşide ayrıldığı günümüzde gençlerin bunu istemesinde de bir gariplik görülmüyor.
Her konuda kendi trendlerini yaratan gençler, oda dekorasyonu konusunda da sevdikleri markaları yaratmış durumda. Misuraemme adlı İtalyan dekorasyon markası da bunlardan biri olarak görülüyor.
Gençlerin keyif alacağı detayları çok iyi bilen ve dekorasyona yansıtan Misuraemme , raf ve dolaplardaki farklı ve pratik kullanımı ile dikkat çeken bir marka görüntüsü veriyor. Misuraemme çizgisindeki her üründe özgürlüğün ve enerjinin gücü hissediliyor.

No comments:

Post a Comment