Monday, February 20, 2012

istikbal oturma grupları modelleri

Yenilikler devam ediyor…
İstikbal Oturma Grupları : Fonksiyonel oturma gruplarında Istikbal sektör lideri konumundadır. Istikbal mobilya  koleksiyonundaki çoğu kanepe ve koltuklar kolaylıkla yatak ve sandık konumuna geçebiliyor.
 Son teknoloji mekanizmalar sayesinde işlevsel fonksiyonlara kolayca ulaşabilirsiniz. Kolayca açılabilen işlevsel tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Kanepe altındaki sandık kısmına kolaylıkla ve güvenle ulaşabilirsiniz.
 




Kanepeniz misafirleriniz için iki kişilik yatak olabilir. Evde Istikbal kanepeniz varsa, misafirlerinizin rahat uyuyacağından emin olabilirsiniz. Gündüz rahat oturum, gece rahat uyku tek İstikbal kanepede.
Bir çok Istikbal mobilya  köşe takımlarının çok yönlü ve işlevsel olduğunu göreceksiniz. Bazı köşe takımların mekan ve dekor ihtiyacına göre sağ ve sol köşe olarak kullanılma özelliği bulunmaktadır. Pufu köşe takımına yaklaştırarak iki kişilik yatak konumuna getirebilirsiniz. Çoğu köşe takımlarımızın sandık kısmı olması ve bazılarının relax konumu rahatına düşkünlerin birinci tercihi olacaktır.
Istikbal mobilya  bazaları Istikbal yataklarına özel tasarlandı. Baza’da aranan özellikler nedir? Sandık kısmının en ve derinliği, odanızın tarzına uyumu, güvenlik ve dayanıklılık…. Istikbal mobilya  bazaları güvenli amortisör ve kilit sistemi ile sizin güvenliğinizi ilk planda tutar.
İstikbal mobilya Mevsimlik battaniye, yastık ve yorganları geniş saklama sandık bölümüne kaldırabilirsiniz. Bazalarda kullanılan şık döşeme odanızda istediğiniz dekoru tamamlamak için mükemmel seçenekler sunmaktadır.
Çoğu Istikbal bazaların uyumlu başlık ve komodinlerinden istifade ederek dekor seçeneklerinizi artırabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment