Monday, February 20, 2012

ikea türkiye şubeleri adresleri

Dünyanın önde gelen  mobilya ve ev aksesuarı markası ikea türkiye şubeleri ile hizmet veriyor. Mobilya ve ev aksesuarı ile ilgili geniş ürün yelpazesi ile aradığınız tüm ürünleri bulmak istiyorsanız ikea şubelerini ziyaret etmenizi öneririz. İşte Türkiye çapında ikea şubeleri.
Adres:
IKEA Ümraniye
Çakmak Mahallesi No:243
Tepeüstü Mevkii
34768 Ümraniye-İstanbul
İletişim Bilgileri:
Telefon: 444 IKEA
444 4 532
Faks: 0 216 528 0 505
E-posta: mh@ikea.com.tr
——————
Adres:
IKEA Bayrampaşa
Kocatepe Mahallesi.
Şehir Parkı Caddesi 34045
Bayrampaşa – İstanbul
İletişim Bilgileri:
Telefon: 444 4 532
444 IKEA
Faks: 0 212 443 00 08
E-posta: mh-bayram@ikea.com.tr
——————————–
Adres:
IKEA izmir Bornova
Kazım Dirik Mahallesi
372.Sokak, NO:34
35030 Bornova-İzmir
İletişim Bilgileri:
Telefon: 444 IKEA
444 4 532
Faks: 0 232 498 0 808
E-posta: mh-izmir@ikea.com.tr
-+—————————–
Adres:
IKEA Osmangazi, Bursa
Yeni Yalova Yolu Üzeri
Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali yanı,
Alaşar Mahallesi, Osmangazi,
Bursa/TÜRKİYE
İletişim Bilgileri:
Telefon: 444 IKEA
444 4 532
Faks: 0224 270 85 85
E-posta: mh-bursa@ikea.com.tr
İkea’nın Vizyonu
IKEA’nın iş fikri, mümkün olduğunca çok insanın satın alabileceği kadar düşük fiyatlarla, güzel tasarımlı ve işlevsel binlerce mobilya ve ev aksesuarı sunmaktır. Böylece herkesin parası cebine kalır.
Çoğunlukla güzel tasarımlı mobilyalar nüfusun küçük bir kesimi için yaratılır. Gücü yeten kesim için… IKEA ise en başından yolunu farklı çizdi. Çoğunluktan yana yer aldı.
Bu da dünyanın her köşesinden insanların mobilya ihtiyacına cevap vermek anlamına geliyordu. Farklı ihtiyaçları, farklı zevkleri, farklı düşleri ve tabii ki farklı cüzdanları olan insanların… Evlerini güzelleştirmek ve günlük hayatlarını iyileştirmek isteyen insanların.
Şık ve pahalı mobilyalar üretmek zor bir iş değil. Tek yapmak gereken parayı harcamak ve insanların satın almasını beklemek. Oysa güzel ve dayanıklı mobilyaları düşük fiyata üretmek zor bir iş. Farklı bir yaklaşım gerektiriyor. Basit çözümler bulmak ve akla gelen her alanda tasarruf yapmak gibi. Fikirler hariç!
Tabii ki bunu kendi başımıza yapmamız mümkün değil. Bizim iş fikrimiz, müşterimizle işbirliği gerektiriyor. Önce biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Tasarımcılarımız üreticilerle birlikte düşünüp hazırdaki üretim yöntemlerini kullanarak mobilya yapmanın akıllı yollarını arıyorlar. Sonra satın alma elemanlarımız dünyanın dört bir köşesini araştırarak en uygun ham maddeyi satan en iyi tedarikçiyi buluyorlar. Ardından dev miktarlarda (global ölçekte) alım yapıyoruz. Böylece biz en iyi indirimi alınca siz de en düşük fiyatı öder oluyorsunuz.
Sonra siz üzerinize düşeni yapıyorsunuz. IKEA kataloğunu kullanıp mağazaya gelerek mobilyanızı kendiniz seçiyor ve self-servis mobilya alanından kendiniz alıyorsunuz. Çoğu mobilya yassı kutularda olduğu için kendiniz eve kolayca götürüyor ve sonra da evde monte ediyorsunuz. Bu da kendinizin yapabileceği işler için sizden para almıyoruz demek oluyor. Yani hep birlikte tasarruf ediyoruz… daha iyi günlük yaşam için.

No comments:

Post a Comment