Monday, February 20, 2012

Dekorasyon Fikirleri 2011

Evinizde değişiklikler yapmak için binlerce lira ayırıp bütçenizi sarmanıza artık gerek yok. Ekonomik Ev Dekorasyonu önerileri
Bir odanın dekorasyon planı, hala stil sahibi olmasına ve eşyaların işlevini kaybetmemesine rağmen eskimiş ve bayatlamış görünebilir. Evinize taze bir soluk katmak için büyük bütçeler ya da çok fazla zaman ayırmak zorunda değilsiniz. Fazla efor sarf etmeden bir odanın görünümü değiştirmenin kolay ve hızlı yollarını öğrenin.
Eşyaların yerini değiştirin Biraz alın teri ve belki de yardımcı bir diğer el ile odadaki eşyaların yerlerini yeniden düzenlemek yeni bir his ve görünüm yaratacaktır.
Döşemelikleri ve aksesuarları değiştirin Nevresimlerde, yastık kılıflarında, halılarda ya da aksesuarlarda yapılacak değişiklikler odanın atmosferini komple değiştirmeye yeteceği gibi maddi olarak da çok fazla yük olmayacaktır.

Yeni bir odak noktası yaratın Yeni bir odak noktası yaratmanın birkaç yolu var. Eğer bunun için ayırdığınız yeterli paranız var ise kendiliğinden odak noktası haline gelecek bir eşya ya da mesela yağlı boya bir tablo alın ve odaya yerleştirin. Daha az para harcamak istiyorsanız, odanın tek duvarını boyayabilir ya da çerçevelenmiş fotoğraflar ile süsleyebilirsiniz.
Işıklandırmayı değiştirin Farklı ışıklar farklı ruh halleri yaratabilir ve odanın farklı alanlarını vurgulayabilir.
Boyama Boya yapmanın biraz kas gücü gerektirdiği ve kimi giderlere sahip olduğu su götürmez, ancak bir odayı boyamak bir gün içinde tamamlanabilir ve halihazırda gerekli boya malzemeleri var ya da ödünç alınabiliyor ise sadece boya bu değişikliğin faturasını oldukça düşürebilir. Boyamak bir odanın görünümü ve hissini gerçekten değiştiren bir yol, üstelik var olan renk düzeninden farklı bir renk dekorasyonu yeterince canlandıracaktır.
Ev Dekorasyonu Önerileri
Alternatif oluşturmak En iyi aksesuarların ve eşyaların bazıları zaten evinizin içinde. Bir zamanlar çok sevilen, ancak daha sonra gözden ve ortadan kalkan aksesuarları geri kazanmak hem retro bir görünüm sağlayacak hem de eski anıları canlandıracaktır. Sadece depolananlarla yetinmeyin, odalar arası değişiklikler de sandığınızdan çok işe yarayacaktır.
Mevsimlik dokunuşlar Bir odaya sezonluk yenilik vermekte işin püf noktası çok ileriye gitmemekten geçiyor. Yani mevsimlik aksesuarları standartların yanına koymamalı, önce onları ortadan kaldırmalısınız. Zaten asla ve asla evinizi çok kalabalık gösterecek aksesuar kullanımına gitmemelisiniz, hem kendinizi hem de misafirlerinizi bunaltmak ve boğmak istemiyor iseniz. Ekstra her şeyden kurtulun ve bırakın dekorasyon planı zevkinizin yeterli kanıtı olsun. .

No comments:

Post a Comment