Monday, February 20, 2012

Broderi narin ile saray gibi mekanlar

Ev Tekstili deyince ilk alna gelen markalardan olan ve kaliteli , özgün modelleri ile her zaman •Broderi Narin, organza ve brodeyi birlikte kullanarak, pencereler için, saraylara layık değerli ve klasik bir seriyi sizlerle sunuyor.
Zengin brodesi ile organzeyi tok kılan seri, klasik dekore edilmiş mekanlara asalet ve ihtişam katıyor.

Broderi Narin, organza ve brodenin müthiş uyumu ile oluşturduğu özel serisinde evlere Osmanlı saraylarının esintisini taşıyor. Seride, şal desenleri ile birlikte zengin Osmanlı motiflerini çağrıştıran desenler, öne çıkıyor.
 Çok sayıda renk seçeneği bulunan seride, her renk farklı bir kumaş illüzyonu yaratıyor. Seride göz alıcı yoğun brode uygulamaları, organzayı tok bir kumaş haline getiriyor. Bu sayede seride yer alan seçenekler, mekanlarında klasik tarzda bir şıklık arayanlar için, her tür modele ve katlamaya uygun, dikişi kolay ve dökümü muhteşem bir alternatif yaratıyor.
Brode organza serisi ürünler, Broderi Narin’in İstanbul Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında ve seçkin satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Broderi Narin, 250’den fazla bayi ve satış noktasıyla, 80 yılı aşan birikimiyle, dikişten, montaja ve evdeki son ütüye kadar her aşamada, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayış içinde hizmet veriyor.

No comments:

Post a Comment