Monday, February 20, 2012

Broderi narin ile perdede romantizm izleri

Perdelerde zarefeti ve şıklığı ön planda tutan , Broderi Narin, yenilikçi ve modern tasarımlarının yanı sıra, klasik tutkunları için, dokunmaya ve bakmaya doyamayacakları brode seçenekleri sunuyor. Parlak, mat, yarı mat ve sedef iplikler ile çeşitlendirilen brode serisi, klasik dekorasyon tarzına ihtişam katarken, modern dekore edilmiş mekanlara da, sade ve asil bir görünüm kazandırıyor.
Broderi Narin, modada yeniliklere öncülük ederken, özgün çizgisini, geçmişten gelen tecrübesi ile bütünleştirerek, klasikleştiriyor. Broderi Narin Klasik Seri, dekoratif kenar işlemeleri ile girdiği her ortama şıklık katıyor. Pencerelerde zerafeti yansıtan Klasik Seri, modern uygulamalarda da mekanlara ayrıcalıklı bir hava katıyor. Brodelerle bezenmiş koleksiyonda çiçek motifli işlemeler romantizmi güçlendiriyor.
Brode serisindeki ürünler, Broderi Narin’in İstanbul Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında ve seçkin satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Broderi Narin, 250’den fazla bayi ve satış noktasıyla, 80 yılı aşan birikimiyle, dikişten, montaja ve evdeki son ütüye kadar her aşamada, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayış içinde hizmet veriyor.

No comments:

Post a Comment