Monday, February 20, 2012

Bellona mobilya 2010 modası

Her yıl yeni modelleri ile moda mobilya markası olan Bellona mobilya yine geleneği bozmadı. Yeni koleksiyonu Lifos ile dekorasyon modasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bellona’nın son tasarımı Lifos, salon, yatak ve yemek odalarında sadeliğin şıklığını mükemmel bir performansla gözler önüne seriyor…
Çağdaş ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam alanlarına değer katan Bellona, Lifos Yemek Odası, Lifos Yatak Odası, Lifos Koltuk Takımı’ndan oluşan Lifos ürün grubu ile yenilikçi ve estetik bir ürün serisine daha imza atıyor. Her tür mekana ve zevke hitap edecek kadar iddialı olan Lifos ürün grubu, evlerin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde tamamlamayı amaçlıyor.
Bir mobilyadan çok daha fazlasını sunan Lifos dekorasyona farklı bir boyut kazandırmak amacıyla üç ayrı ürün grubundan oluşuyor. Lifos koltuk takımı, iki berjer, sandık ve yatak olabilen ikili ve üçlü koltuğuyla siyah rengin asaletini modern bir tasarımla harmanlıyor. Detaylardaki zarifliğinin bütünüyle ön plana çıkartıldığı Lifos koltuk takımı, dönemin son modası olan simli deri uygulamasını baza, kol ve yastıklarla mükemmel bir uyum içerisinde sergiliyor. Siyah cam ve krom şerit ile hareketlendirilen Lifos sehpa ise takımı göz dolduran bir şıklıkla tamamlıyor.
Koleksiyonun bir diğer tasarımı olan Lifos yemek odası takımı parlaklığın göz dolduran çarpıcılığı ile ezberleri bozmaya hazırlanıyor. Şık gümüşlüğü, modern TV ünitesi, fonksiyonel masa ve sandalyesi ve aynalı konsolu ile üstün tasarım örneği sunan Lifos Yemek Odası Takımı keyifli yemeklere davetiye çıkartıyor. Takımda kullanılan taşlı kulplar ve kromaj renkli fitiller ise güzelliğin detaylarda gizli olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Minimalist bir yaklaşımla tasarlanan Lifos Yatak Odası ise ürün grubuna özel parlak gövde rengi, simli deri klapası, parlak krom şeritleri ile yatak odalarından yeni dekorasyon trendini belirliyor.
Ev modasına yön veren Bellona’nın yenilikçi tasarımı Lifos ürün grubu ile evlerinde farklı stil yaratmak isteyenlerin Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinden birine uğramaları yeterli…

No comments:

Post a Comment