Saturday, February 4, 2012

2012 Dekorasyonda Puantiye Akımı

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.

Geçmiş yıllarda giyim sektöründe özellikle karşımıza çıkan puantiyeler, bu yıl da dekorasyon ürünlerine yansımış durumda. Dekorasyon alanında çizdiği modern profil sayesinde puantiye tutkunluğu giderek daha artıyor.

Üzerinden birkaç yıl geçe dahi bu moda asla ölmeyecek gibi duruyor. Çok önceleri sıyah ve beyazın kullanıldığı puantiye deseni, yerini pastel tonlardan tutun da canlı ve birbiriyle uyumlu olan renklere kadar geniş bir yelpazeye bıraktı. Geniş alanlarda puantiye kullanmak isterseniz profesyonel bir elden yardım almanız gerekebilir.

pauntiye dekorasyon

V,ntage mobilya ve dekoratif ürünlerde sıkça rastladığımız puantiyeler koltuk takımlarında dahi kullanılmakta. Avizelerden duvar kağıtlarına kadar bir çok alanda boy gösteren puantiye akımı, enerjik ruhların mekanlara yansıması anlamını taşıyor adeta.


O kadar dolu dolu ve neşe empoze eden bir desen diyebiliriz. Duvarlarınız ya da objeleriniz bu desenlerle renklendiğinde bunun size de yansıdığını göreceksiniz. Hatta romantizmin bir parçası olarak kullanabileceğiniz bu desenlerle kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Dekorasyonda Puantiye Akımı

No comments:

Post a Comment