Saturday, February 4, 2012

2012 Bahçe için Tente

Merhaba yeni bir yazımızda daha blogumuzda sizlere bilgiler sunmaya çalışacağız.

Artık yaz günlerini şenlendirmenin, bahçeleri  canlandırmanın zamanı geldi. Bahçe dekorasyonunda bahçe mobilyalarının yerini de hiç bir şeyin tutamayacağı çok belli oldu. Ancak bahçe dekorasyonunun için bir adım atmadan önce karar verme aşamasında akıllı tenteleri gözden geçirin deriz.

 

Bahçe için Tente

 

Akıllı tente olarak adlandırılan Smart tenteler, günün en güneşli ve sıcak saatlerinde sizi yerinizi değiştirmek zorunda bırakmıyor.  Bu tentelerde bulunan değiştirme kolu sayesinde istediğiniz yöne çevirebilirsiniz. Güneşten korunmak ve sıcak havayı buz gibi bir içecekle gölgede konforla beraber karşılamak çok güzel bir duygu olsa gerek.

Smart mafsallı tente, kaliteli bir üründür ve hava koşullarına dayanıklıdır. Ayrıca son derece rahat ve konforludur.  Yağmur için saçakları bulunmaktadır, çevirme kolu, aşağı yukarı hareket ettirme gibi bir çok özelliğe sahip olan bu tenteler sayesinde, eğiminizi ayarlayarak rahatlıkla bahçenizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kullanım alanınız ve ihtiyaqçlarınıza göre bir çok seçeneği bulunan akıllı tenteler, teraslarınız, bahçe ve balkonlarınız için özel olarak üretilmektedir.


Eminiz ki Smart maftalı tenteler bu yaz çok tutulacak ve herkesin ihtiyacını büyük oranda karşılayacak.

Bahçe için Tente

No comments:

Post a Comment