Wednesday, May 11, 2011

Bahçe Sulama - Bahçe Sulamanın Keyfine Varın



Yaz bahçeleriniz yeşilin en güzel rengine Raco Expert ürünleriyle kavuşacak. Botanika’nın ithal ettiği “Raco Expert Duş Başlı Hortum Tabancası” ile hassas çiçeklerinizi zarar görmeden sulayabilirsiniz.

Büyük çim bahçeleriniz için de “Raco Expert Metal Tam Yarım Atar Fıskiye”yi deneyebilirsiniz. Raco Expert bahçe ekipmanları sayesinde, su tasarrufunu en üst seviyede gerçekleştirmeniz mümkün.

Bahçenizin suya en fazla ihtiyaç duyduğu yaz sıcakları başladı. Yaz sıcaklarına rağmen, bahçenizde rengârenk çiçekler ile canlı ve sağlıklı çimlere sahip olmanın yolu Raco Expert’ten geçiyor.

Yeşil sadece bir renk değildir; her insanın yeşili mutlaka yaşaması gerektiği anlayışını benimseyen Raco Expert’ten iki yeni ürün satışa sunuldu. Çok fonksiyonlu “Raco Expert Duş Başlı Hortum Tabancası” ve “Raco Expert Metal Tam Yarım Atar Fıskiye” ile bu yaz, bahçe işleri büyük bir keyfe dönüşecek.

Bahçe ürünleri sektörüne yön veren Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert sulama ekipmanları, yaz sıcaklarında nem kaybeden bahçeleriniz için ideal özellikler taşıyor.

Her iki ürün de, yağmurlama özellikleri sayesinde hassas bitkiler ile geniş çim alanlarının zarar görmeden ve toprağın oyulmadan sulanabilmesini sağlıyor.

Raco Expert’in 55/503 Model Duş Başlı Hortum Tabancası, bahçe bakımına ilişkin sahip olduğu özelliklerle öne çıkıyor. Eski yöntemlerle, hortumun başına parmak sıkıştırarak yapılan sulama yerine, Raco Expert Hortum Tabancası’nın duş başlığı ile bahçenin bütün bölgelerine eşit miktarda sulama yapılabiliyor.

Sete dâhil olan yarım parmak stoplu bağlantı aparatı sayesinde hortuma kolayca monte edilebilen Raco Expert Hortum Tabancası, son derece ergonomik bir yapıya sahip.

Raco Expert 55/701 Model Metal Tam Yarım Atar Fıskiye ise, özellikle geniş çim bahçelerinde çok fonksiyonlu kullanım avantajlarına sahip. Başlığın 90 dereceden 360 dereceye kadar ayarlanabilmesi sayesinde 12 metreye kadar suyu çim alanına atabiliyor.

Raco Metal Tam Yarım Atar Fıskiye ile su sarfiyatını en aza indirerek maksimum 490 m2 kadar alanın her yeri kolaylıkla sulanabiliyor. Gövdesi tamamen paslanmaz çelik karışımı metalden yapılan Raco Expert Metal Tam Yarım Atar Fıskiye, uzun yıllar güvenle kullanılabilme özelliğine sahip.

Yaz sıcaklarında bahçe sularken dikkat edilmesi gerekenler

Çok sıcak ve güneşli günlerde, öğle saatlerinde yapılan sulama bitkilere zarar vereceği için, sulamanın sabah erken ve/veya akşam geç saatlerde yapılması öneriliyor.

Yetersiz sulama bitkilerin kurumasına, aşırı sulama ise bitki köklerinin çürümesine neden olacağı için, sulamanın orantılı bir şekilde yapılması gerekiyor.

Raco Expert’in 55/503 Model Duş Başlı Hortum Tabancası’nın satış fiyatı KDV dâhil 17,36 YTL, 55/701 Model Metal Tam Yarım Atar Fıskiye’nin satış fiyatı ise KDV dâhil 25,28 YTL’dir.

Yeşil alanlar yaratmanızı sağlayan ve bahçelere hayat veren Botanika’nın ürettiği veya satışa sunduğu tüm ürünleri Maxi, Carrefour, Metro gibi marketler ile Bauhaus, Praktiker, Tekzen, Koçtaş gibi yapı marketlerinde çok özel fiyatlarla bulabilirsiniz

No comments:

Post a Comment