Sunday, August 30, 2009

Mobilya Bilgi Dekorasyon


Mobilya - Giriş makeover mani ile ülke süpürme, o hepimizin mobilya adresindeki ev ve patios dönüştürmek için güç sahip olarak inceliyoruz merak birisi nedir? Biz inanmak istiyorum, biraz hayal gücü ve mobilya bir rustik Toskana anların ve sakin Asya geri çekilme içine bizim sıradan odalar dönüştürebilirsiniz birkaç değişiklik!

Mobilya toplu dönem yaşayan veya çalışan bir oda gerekli veya uygun olarak hareketli öğeleri tanımlamak için kullanılır. Mobilya da decoratively oda artırabilir. Aydınlatma ve aksesuarlar genellikle odadaki eşyalar açıklayan dahildir.

Mobilya temel kullanır şunlardır:

Depolama bir kitaplık, dolap, sandık, dolap, antika kabine, çin kabine, kuaför, çekmeceli dolap içerebilir, dosya dolabı, portmanto, şapka standı, büfe, Armoire ve dolap.
Oturma veya bir yatak, sandalye, bank, kanepe / divan, sevgi koltuk, kanepe, tabure / Osmanlı ve dışkı içerebilir uzanmış.
Düz üzerinde, yemek, vb bir masa, sehpa, masa, sehpa ve portatif masa içerebilir yazmak yüzeyler sağlamak.
Muhtemelen ilk adet talep tarihsel göğüs, sandalyenin dışkı (prototip vardı) olması, masa ve yatak. Mobilya ahşap, metal, deri, plastik ve kumaş gibi birçok malzeme kullanılarak yapılabilir. Kabini ve kabine yapma bilgi birikiminiz mobilya yapımında kullanılan Şti.

Fonksiyonu (pratiklik ve kullanım) mobilya en önemli olduğu belirli mobilya parçaları düşünmeye başlar. Nasıl aile odası kullanacak? Bir göz Evcil Hayvan var mı? Kim saat video oyunları oynamak olacak ne uzanmanız gençler? Tüm spor etkinlikleri için geniş ekran TV odanın odak noktası olmalı mı? Deri döşeme ... o sizin için?

Yemek odası düşünün, sizi ağırlamaktan ve oyalanmak gibi yapın sonra konuşma ve dostluk için akşam yemeği? Eğer öyleyse yemek sandalyeleri rahat olmalıdır satın Don't eğer onlar değildir.

Mobilya birçok farklı stilleri vardır. Yaşam alanı Dekorasyon kişliliğinizin kişisel bir ifadesi hakkında bir ifadedir. O you, ormanları ve renkler Ne lütfen ne gibi biliyorum önerilir, ne en iyi bireysellik ifade eder. Evinize bir tarafsız, sakin, düzenli, çağdaş hissi gibi olursa, büyük olasılıkla rahat olmayacak bir rahat, renkli ülke karmakarışık ortamı.

Antik çağda çağdaş döneminde, mobilya tasarım ve imalat kadar kültür ve medeniyetin bir ifadesi yukarıda mobilya getirmektedir ve sadece fonksiyonel açıdan ötesinde.

No comments:

Post a Comment