Thursday, April 26, 2012

Yeni Bir Yaşama Başlamanın En İyi Yolları Hürriyet Emlak Gazetesi'nde!

Konu gayrimenkul olduğunda nerden başlayacağınızı bilemiyorsanız, artık tüm sorunlarınızı yanıtlayacak bir kaynağınız var.

Konut projelerinden yatırım fırsatlarına, kentsel dönüşüm planlarından konut kredilerine kadar emlak sektörüyle ilgili bilmek istediğiniz herşey her Pazar yeni Hürriyet Emlak Gazetesi Yeni Bir Yaşamda...

Haftanın son günü, YENİ BİR YAŞAM’ın ilk günü.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Sunday, April 22, 2012

benten oyunları

dünyadaki çocuklar tarafından çok sevilen kahramanız benten müthiş oyunlar ile yeniden karşımızda! 

benten oyunları dünyayı kasıp kavuran çılgınlığıyla siz çocukları eğlencenin doruklarına çıkartıyor. Bir çok bentenoyunu ile keyifli vakit geçirebilir bu müthiş dünyayı sizde keşfedebilirsiniz.Oyun oynamanın en güzel yanı da internette bunu sağlayan bize oyunları sevdiren sitelerin olmasından kaynaklanmaktadır.

Ücretsiz olarak internette oyun oynama keyfi bambaşkadır. Biliyorsunuz internette ücretsiz oyun bulabilmek oldukça zordur. Son zamanlarda yükselen oyun trendleri ile bizlere kaliteli oyunlar sağlayanwww.bentenoyun.com birbirinden güzel binlerce benten oyunu sunuyor.

İnternette şüphesiz ki benten oyunlarının oynanılacağı tek adresbentenoyun.com'dur. Bugün müthiş oyunlar ile karşımıza çıkan sitede bir çok benten oyununu bulabilmek mümkün!

Özellikle en sevilen benten oyunlarıBalıkçı BentenBen 10 hareket gücü,Benten yakıt savaşıBenten10 Attack,Benten AtariBenten ateş adam veBenten basketbol'dur. Saydığım oyunlardan herhangi birini oynadığınız zaman sizde benten dünyasına adım atmış olacak ve müthiş eğlencenin keyfini yaşayacaksınız.

Çizgi film kahramanlarını televizyonda görmekten sıkıldınız artık oyunlarını mı oynamak istiyorsunuz? İşte size fırsat.Bentenoyun.com sizlere benten oyunlarını sunmaktan gurur duyar!

Monday, April 16, 2012

Revani


Revani tatlısı
Revani tatlısı öyle sanıldığı gibi tutturması zor bir tatlı değildir hanımlar. İşin püf notası yumurtları ve şekeri çırpmakta. Onun dışında bir de fırına sürdüğünüzde ilk 20 dk fırını açmamakta. Buyurun zenginmutfak olarak birde bizim revani tarifimizi deneyin.
Gerekli Malzemeler
  • 4 tane yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı herhangi bir sıvı yağ veya zeytin yağ
  • 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tane limonun kabuğunun rendesi
Şerbeti İçin
  • 5 su bardağı su
  • 4 su bardağı toz şeker
  • Yarım limon suyu

Revani tarifi
Öncelikle şerbeti hazırlayarak revani tarifine başlayalım.
Bir tencerenin içine şerbet malzemeleri olan su ve şekeri dökün, sadece limon suyunu katmayın onu ocaktan almadan 5 dk önce katacağız.
Şerbet tenceresini ocağa alın ve karıştırarak şekerleri eritin.
Kaynamaya başlayan şerbete limonun suyunu sıkın ve 2 dk daha kaynatıp ocaktan alın.
Bir kabın içine yumurtaları ve şekeri dökün ve iyice mikserle çırpın. Köpük köpük olup kabarana adar çırpmaya devam edin.
Revaninin sırrı burada yatar. Yani şeker ve yumurtanın iyice çırpılmasında.
Ardından kalan bütün malzemeleri ilave edip mikserle iyice çırparak birbirine yedirin.
Borcam kare bir tepsiyi yağlayın ve revani harcını katıp, 5 dk önceden ısıttığınız 170 derecelik fırına sürün.
Ortalama yarım saat 40 dk pişirin. İlk 20 dk fırını açmayın ki revani keki sönmesin.
Fırından çıkan revani kekini ıslak bir bıçakla dilimleyin ve üzerine ilk başta yaptığımız şerbeti gezdirerek dökün.
Dolaba kaldırıp 1-2 saat şerbetini çekmesini bekleyip, servis edin.
Üzerine isterseniz Hindistan cevizi serpebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Sunday, April 15, 2012

Ayva Reçeli

Ayva reçeli kadar hafifi bir reçel daha tanımam. Hem leziz bir reçel hem yapımı kolay hem de son derece hafif. Kolay reçel tarifi arıyorsanız ayva reçeli tarifine bir bakın derim.

Malzemeler:
Bir buçuk kilo ayva 1 kilo şeker Yarım limonun suyu 8 Karanfil 4 su bardağı su 

Ayva reçeli tarifi
Ayvaları yıkayıp, kabuklarını soyuyoruz ve küp küp kesiyoruz. Ayva çekirdeklerini atmayın tat veriyor bence. Bir kabın içine su ve limonun suyunu koyup içine küp doğranmış ayvaları atın ki kararmasın. Ardından bir tencereye ayvaları alıp, üzerine temiz su ekleyip ocağa koyun ve ayvalar yumuşayana kadar pişirin. Ayvalar yumuşayınca üzerine hemen şekeri ve karanfilleri atın ve ocağı kısıp pişmesini bekleyin. Kıvamını alan ayvaların koyularıştığını görünce yarım limon suyu daha ekleyin tencereye ve 5 dk sonra ocaktan alın. Böylece ayva reçeli haızr hale geldi. Soğumasını bekleyin ve ardından cam kavanozlara koyup, ağzını da sıkıca kapatıp kaldırın. Afiyet olsun.

Sunday, April 8, 2012

Gündoğdu Mobilya

Gündoğdu mobilya ürünleri her türlü zevke hitap edebilmektedir. Ürünlerin içerisinde hem modern hem de klasik görünümde mobilyalar vardır. Ev dekorasyonunuza rahatlıkla uyum sağlayabilirsiniz.Gündoğdu mobilya ürün guruplarının içerisinde yatak odası, yemek odası, genç odası, koltuk takımları, oturma gurubu, köşe takımı, kanepe, yatak, baza, başlık, aksesuar, modül ürünler ve yeni evlenecek olan çiftler için düğün paketleri mevcuttur. Gündoğdu mobilya ürünlerini Gündoğdu mobilya resmi web sitesinden de inceleyebileceğiniz gibi aynı zamanda size en yakın mobilya mağazasına giderek de fikir sahibi olabilirsiniz.




Saturday, April 7, 2012

Fonksiyonel tasarımlar

 Evlere renk katacak tasarımlar

Taş yastıklar, mısır tanelerini ayıklama aleti, fazla kavanozlardan yapılmış bir avize ve evlere renk katacak fonksiyonel tasarımlar...

Bahçede dinlenmeyi sevenlere özel koltuk




Eski kavanozlardan yapılmış avize

Yaşamın Estetiği Dekorasyon - Dekor dekorasyon

Evlere renk katacak tasarımlar

Değerli taşlarla ışık saçan zarif bir lamba

Hayvan severlere eğlenceli kupa seti





Ekmek kesmeyi kolaylaştıran tahta







Evlere renk katacak tasarımlar

Doğal ve farklı bir tepsi





Yaşamın Estetiği Dekorasyon - Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım

Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

Friday, April 6, 2012

Gaysan Mobilya

Gaysan mobilya ürünlerinde genel anlamda kullanılabilirliği ve fonksiyonelliği ön planda tutmaktadır. Bir mobilyanın fonksiyonel olması alandan tasarruf etmenizi ve bir sürü özelliği aynı anda kendisinde bulundurması anlamına gelmektedir. Bununla birlikte dekorasyon adına da oldukça göz alıcı tasarımları bulunmaktadır. Ürün gurupları arasında gardıroplar, çalışma masaları, kitaplıklar, ofis eşyaları, koltuk gurupları ve uyku sistemleri bulunmaktadır. Gaysan mobilyalarını yakından incelemek için size en yakın Gaysan mobilya mağazasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.




Thursday, April 5, 2012

Lineadekor Kırmızı Mutfak Modelleri

Kırmızı umudun ve mutluluğun rengi olarak biliniyor. Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun denir ya gerçekten öyle hanımlar. Lineadekor ile kırmızı rengin asaleti ve canlılığı mutfak dekorasyonunuza yansıdığında inanılmaz bir büyü sizi saracak. Huzurun ve mutluluğun tılsımı ile lineadekor kendinden aksesuarlı çekmece içleri ile çok tercih edilen geniş mutfak dekorasyonu modelidir. Modern hayatın modern mutfaklarla buluştuğu lineadekor ile mutfağınızı baştan yaratın hanımlar.




Plastik Modern Süzgeç Modelleri

Mutfaklarda en çok kullanılan araçlardan biriside süzgeçlerdir. Mutfak dekorasyonumuza özel olarak düşündüğümüz birbirinden şık ve farklı süzgeç modellerinde en çok tercih edilenler plastik dekoratif süzgeç modelleridir. Rengarenk ve kullanışlı olmalarının yanında farklı aparatları olması da çok ilgi çekmektedir. Sarı, mavi, yeşil ve kırmızının göz alıcı renkleri mutfağınıza hareket getirecektir. Mutfak dekorasyonunuza uygun plastik süzgeç modellerini mutfak aksesuarları satış mağazalarında bulabilirsiniz.



Bernardo Yemek Takımları Şık Tasarımlar

Sofralarınızda şıklığı ve modernliği konuşturmak istiyorsanız Bernardo yemek takımlarını tercih etmelisiniz. Birbirinden şık tasarımlara imza atan Bernardo yemek takımları ile sofralarınızda bahar dallarını ve çiçek kokularını hissedeceksiniz. Mutfak dekorasyonunuza uygun şık modeller bulabileceğiniz gibi günlük de kullanacağınız desenlerle dizayn edilmiş modeller bulunmaktadır. Bernardo mutfak dekorasyonunuzu baştan yaratmanıza yardımcı olacak. Mükemmel sofralar hazırlamanız için Bernardo siyah beyaz asaletini yakından görmenizi tavsiye ederim.




Modern Mutfaklara Rustik Perde Modelleri

Rustik perde modelleri mutfaklara pratik ve şık bir görünüm vermektedir. Duvarları boydan boya perde ile kaplamayacağınız için daha az perdelik kumaş gidecektir. Bu nedenle az maliyetle mutfak dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Mutfakta perde çok önemli bir yer tutmaktadır. Günümüzde ise çeşitli mutfak tasarımlarına baktığımda pencereleri hep küçük yapılmıştır. Rustik perdelerin bu küçük pencerelere çok yakışacağını düşünüyorum.



İtalyan Tarzında Modern Mutfak Modelleri

İtalyan mutfak tarzı şık ve modern modelleri ile göz kamaştırıyor. Aydınlık görünüm ile rahat kullanım açısından çok fonksiyonel tasarlanan ve mutfak dekorasyonunuza önem veren tasarımcılar doğanın bütün renklerinden ilham alınarak yapılmıştır. Sade ve estetik modellerin yanı sıra hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz tasarımlarda mevcuttur. Birbirinden şık İtalyan mutfak dekorasyonunu evinize yansıtmanızı tavsiye ederim. Mutfak dekorasyonu tasarımcıları kırmızı ve metalik grinin yanı sıra krem rengini de çok başarılı kullanmıştır.




Gala Mobilya

Gala mobilya ürünleri oldukça kaliteli ve tasarıma açık ürünlerdir. Ev dekorasyonuna büyük ölçüde renk ve hareketlilik katacak modellerinin yanında klasik modelleri de bulmanız mümkündür. Ürün seçiminde karar vermekte zorlanacağınız bir markadır. Ürün gurupları içinde yatak odaları, yemek odaları, salon takımları, köşe takımları, genç odaları, portmantolar, ayakkabılıklar ve kullanışlı dekoratif sehpalar bulunmaktadır. Gala mobilya ürünlerini size en yakın Gala mobilya mağazasından bulabileceğiniz gibi aynı zamanda Gala mobilya resmi web sitesinden de ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.



Euro Mobilya

Euro mobilya mağazaları dekorasyonda farklılığı ve çılgın tasarımları sevenlerin en uğrak yeri haline gelmiştir. Farklı şekillerde olan mobilyalarla tüketicilerini mutlu etmeyi ve tarzlarını yansıtmalarını aynı zamanda ev dekorasyonunda ileri boyutlara ulaşmayı amaçlayan bir firmadır. Ürün gurupları içerisine yatak odaları, çocuk odaları, köşe takımları ve oturma gurupları dahil olmuştur. Euro mobilya ürünlerini size en yakın Euro mobilya mağazasına giderek yakından görme imkânı sağlayabilir ve aynı zamanda bu mobilyaların ruhunu hissetme imkânını tadabilirsiniz.



Divan Mobilya Koltuk Ve Kanepeler

Divan mobilya koltuk ve kanepeler divan mobilyanın farkını ve özelliğini yansıtan özel tasarım ürünleridir. Fonksiyonel tekli koltuklardan klasik veya modern görünümlü özel kumaşlardan üretilmiş koltuk ve kanepelere kadar özel olarak üretilmiş ürünleri görmeniz mümkündür. Bu kanepe ve koltuklarla ilginç dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Divan mobilya koltuk ve kanepelerini daha yakından görmek istiyorsanız size en yakın Divan mobilya mağazasına uğramanız yeterli olacağı gibi aynı zamanda Divan mobilya resmi web sitesinden de inceleyebilirsiniz.



Desing Mobilya

Desing mobilya salon dekorasyonuna kendini adamış bir firmadır. Konfor ve tasarım olarak ileri düzeyde mobilyalar üretmektedir. Aynı zamanda kaliteli malzemelerden üretilmiş bu mobilyalar oldukça uzun yıllar dayanabilmektedir. Desing mobilya ürün gurupları arasında koltuk takımları, köşe takımları, oturma gurupları ve berjer modellerini yanında yatak odası takımlarını da görmek mümkündür. Şıklığı, modernliği ve klasik tarzı bir arada bulunduran Desing mobilya ürünlerini size en yakın Desing mobilya mağazasına giderek yakından görebilirsiniz.



Demonte Mobilya

Demonte mobilya ev dekorasyonuna fazla bütçe ayıramayan aynı zamanda kalite ve tasarımlı mobilyalardan vazgeçmeyenlerin tercih ettiği bir markadır. Mobilyalar diğer marka isimlerine göre oldukça uygun fiyatlardadır. Demonte mobilya ürün gurupları içerisinde gardıroplar, bilgisayar masaları, kitaplıklar, şifonyer, komidin, karyola, ranza, baza, yatak, portmanto, ayakkabılık, tv ünitesi, dolap, banyo dolabı, sehpa, halı, sandalye, ofis mobilyaları dekoratif tablolar ve hareketli mobilyalar gibi tek tek alınabilecek ürünlerin yanında yatak odası takımları, oturma gurupları ve koltuk takımları da bulunmaktadır. Demonte mobilya ürünlerini Demonte mobilya resmi web sitesinden de takip edebilirsiniz.