Saturday, March 31, 2012

Wenge Mobilya Oturma Grupları

Wenge mobilya oturma grupları gerçekten oturma odası dekorasyonunda ve salon dekorasyonunda büyük rahatlık sağlıyor. Özellikle S yataklı koltuk takımına bakmanızı tavsiye ederim. İçinde üçlü, ikili ve 2 tane de berjer koymuşlar ve üçlü koltuk olan kolayca çok rahat bir yatağa dönüşebiliyor. Üstelik sizin diledğiniz ölçülerde ve renklerde de kumaş değişikliği yapabiliyorlar. Böylece wenge mobilya sayesinde tam zevkinize göre hayallerinize göre oturma gruplarına sahip olabiliyorsunuz. Son moda oturma grupları için wenge mağzalarına gitmenizi tavsiye ederim.






Wenge Mobilya Köşe Takımları

Salon dekorasyonu ve oturma odası dekorasyonu için aldığımız koltuk modelleri artık yerini köşe koltuk modellerine bıraktı. Ülkemizde de bir çok mobilya markası birbirinden şık köşe koltuk takımları tasarlıyor. Bunlardan biri olan wenge mobilya, gerçekten çok şık köşe koltuk takımları tasarlamış. Casa köşe takımı ve marjinal köşe takımını mutlaka görmelisiniz. Casa köşe takımı daha sade renklerle tasarlanırken, marjinal köşe takımı daha canlı renkli bir görünüme sahip. Wenge mobilya köşe takımları için mutlaka wenge mobilya mağzalarına veya resmi internet sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederim.


Wenge Mobilya Aksesuar Modelleri

Ev dekorasyonu ve ofis dekorasyonu için kullanabileceğiniz aksesuarlar arıyorsanız, Özellikle dekoratif sehpa ve puf modelleri arıyorsanız mutlaka wenge mobilyaya bakmalısınız. Zira wenge mobilyada son derece şık sehpa modelleri ve puf modelleri var. Geometrik şekilli puflar, akrilik görünümlü sehpalar, dekoratif zigon sehpa modelleri çok uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile wenge mobilyada mevcut. Yeni aksersuarlar, sehpalar, puflar için wenge mobilya mağzalarına veya resmi internet sitesine bakmalısınız.




Friday, March 30, 2012

Weltew Mobilya Yemek Odaları

Weltew Mobilya Yemek Odaları, resmen dekorasyon da mobilyada çığır açmış. Gerçekten gördüğüm en güzel yemek odalarından bazıları weltew mobilyada sergileniyor. Kelebek serisi ile beyaz renklerin hakim olduğu bir yemek odası takımı, kuğu serisi ile yine beyazın eşliğinde özellikle vitrininde geometrik kesimlerin olduğu bir yemek odası, viva serisi ile ahşap yemek odası, royal serisi ile siyahın asilliği ve daha bir çok yemek odası takımı weltew mobilya yemek odası farkı ile ev dekorasyonundaki yerini almalı bence. Weltew mobilya yemek odası fiyatları ise 2500 TL civarı ve üstellik cazip ödeme seçenekleri var. Yeni modelleri ve güncel fiyat bilgisi için weltew mobilyaya bakabilirsiniz.


Weltew Mobilya Köşe Takımları

Ev dekorasyonunda salon ve oturma odası dekorıu için en güzel mobilya çeşidi bu son birkaç yıldır köşe takımları oldu. Weltew mobilya da köşe koltuk modellerinde gerçkten son derece şık tasarımlar sergiliyor. Weltew mobilya köşe takımları, armando serisi ile koyu renkli, riga serisi ile açık renkleri sergilerken, flash serisi ile kahverenginin asaletini sergilemiş. Renklerinin yanı sıra koltuk kenarlarında kullandığı tasarımlar çayınızı, kahvenizi sehpaya koyar gibi koymanızı sağlıyor. Üstelik weltew mobilya köşe takımları sandıklı yapısı sayesinde açılıyor ve içine eşyalarınızı koymanızı sağladığı gibi, aynı zamanda yatak da olabiliyor. Bu kadar şık ve fonksiyonel olan weltew mobilya köşe takımları ortalama 1800 TL gibi fiyatlarla karışımıza çıkıyor üstelik de uzun vadeli taksite seçenekleri ile.


Weltew Mobilya Koltuk Takımları

Ev dekorasyonunda, salon veya oturma odası için koltuk modeli arıyorsanız weltew mağzalarına mutlaka göz atmalısınız. Zira weltew mobilya koltuk takımları, hem son derece modern çizgilere sahip, hem de oldukça fonksiyonel. Özellikle kelebek serisi, dekoratif görünümü ile sıradan koltuk modellerinin çok ötesinde bir tarza sahip. Onun dışında, kahverengi ve beyaz renklerin bir arada kullanıldığı lion, gama, armando serileri çok şık. Benim ewltew mobilya koltuk takımlarında en çok beğendiğim yön koltuk kenarları oldu. Sehpa gibi kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olan yan kollar çok fonksiyonel. Üstelik koltuklar açılıp kapanabildiği için içini sandık gibi de kullanabiliyorsunuz. Weltew Mobilya Koltuk Takımları fyatları ise modeline göre 1500-3000 TL arası değişiyor. Weltew Mobilya Koltuk Takımlarının yeni modellerini ve fiyatlarını öğrenmek için mutlaka resmi internet sitesine veya weltew mobilya mağzalarına uğramalısınız zira hayran kalacağınıza eminim.



Weltew Mobilya Genç Odaları

Ev dekorasyonu için genç odası mobilyaları arıyorsanız mutlaka, weltew mobilyaya bakmanızı öneririm. Özellikle minero serisi muhteşem. Beyaz renk genç odası takımı olarak tasarlanan tekli bazası ile kitaplık görünümlü raflı dolabı, elbise dolabı, komodinleri ile harika bir genç odası. Bunun dışında ahşap ve beyazın birlikte kullanıldığı andante genç odası, kalpli aynası, kalpli bilgisayar masası, kalpli yatak başlığı tasarlanmış pembe pink genç odası, erkekler için tasarlanmış kırmızı arabaları genç odası ile weltew mobilya genç odaları ev dekorasyonunuzda en çok ilgi çeken odalardan biri olacak. Ortalama 1500-2000 TL arasında fiyatları olan weltew mobilya genç odaları için weltew mobilya resmi internet sitesine veya weltew mobilya mağzalarına bakabilirsiniz.



Thursday, March 29, 2012

Weltew Mobilya Duvar Üniteleri


 Son yıllarda ne çok moda oldu değil mi duvar üniteleri? Ama gerçektende iyiki böyle bir tasarım harikası ev dekorasyonu için atağa geçti. Weltew mobilya da bu yıl yine son derece dekoratif duvar üniteleri tasarlamış. Mesala beyaz duvar ünitesi arıyorsanız weltew mobilya duvar üniteleri arasında kelebek serisine bakabilirsiniz. Sağ ve sol yanlara dekoratif raf sistemleri ile hazırlanmış olan bu beyaz duvar ünitesini aynı zamanda akrilik görünümlü. Onun dışında ahşap tv üniteleri arıyorsanız Hilton serisine bakabilirsiniz. Kız kulesi serisi ise camlı dolapları olan bir tv ünitesi olarak tasarlanmış ve sanki vitrin görünümünü anımsatıyor. Weltew mobilya duvar üniteleri fiyatları ise 1800 TL civarında ve çok cazip taksit seçenekleri var. Weltew duvar ünitelerinin yeni modellerini görmek isterseniz mutlaka resmi internet sitesine veya satış mağzalarına gitmenizi tavsiye ederim.






Dizayn Mobilya

Mobilya markaları arasında en çok dikkat çeken firmalardan biri olan dizayn mobilya, bir evde lazım olan nerdeyse bütün mobilyaları size sağlıyor. Kitaplıklar, tv üniteleri, genç odası, yatak odası, mutfak modelleri kısacası aklınıza gelecek herşey dizayn mobilyada mevcut. Üstelik de oldukça kaliteli ve uygun fiyatları ile hizmet veriyor. dizayn mobilya resmi internet sitesine bakarak veya dizayn mobilya mağzalarını ziyaret ederek eviniz için ihtiyacınız olan herşeyi görebilirsiniz.
















Armada Mobilya

Armada mobilya mağzalarında bugünlerde birbirinden şık ve konforlu mobilyalar görmeniz mümkün. Ahşap şıklığı ile bilgisayar masaları, elbise dolapları, dekoratif sehpalar, köşeli kanepe modelleri, maksi köşe takımları, ortopedik yataklar, bazalar, genç odaları kısacası bir ev dekorasyonu için aradığınız herşey armada mobilya modelleri arasında var. Hatta ofis dekorasyonu için bile kullanabileceğiniz çok şık sehpa modelleri bulabiliyorsunuz.





Wednesday, March 28, 2012

Merinos Halı Ve Yolluk Modelleri

Merinos halı ve yolluk modelleri, ev dekorasyonu ve ofis dekorasyonu için kullanabileceğiniz son derece şık ve kullanışlı modeller. Yolluk modelleri, kaymaz tabanlı üretilen, hazır kesilmiş olarak bulabileceğiniz gibi kendi mekanınıza uygun olarak da farklı genişlik ve farklı boylarda kestirebiliyorsunuz. Merinos yolluk ve merinos halı modelleri, genelde metre fiyatına göre değişiyor. Yeni çıkmış merinos halı ve yolluk modelleri ve güncel fiyatları için merinos mağzalarını ziyaret edebilir veya resmi internet sitesine bakabilirsiniz.






Masko Mutfak Mobilyaları

Masko Mutfak Mobilyaları, mutfak dekorasyonunda çığır açarak birbirinden şık mutfak mobilyalarını bizlere sunuyor. Özellikle akrilik mutfak dolapları tam anlamıyla harika. Ayna görünümlü mutfak dolapları olarak bilinen akrilik mutfak dolapları, dekoratif davlumbaz modelleri, şık mutfak masaları, konforlu mutfak köşe takımları masko mutfak mobilyaları farkı ile mutfak dekorasyonuna hareket katıyor.



İkea Mutfak Aksesuarları

İkea mağzalarında hakikaten bir ev için hatta ofis için gerekli olan herşeyi bulabiliyorsunuz. İkea mutfak aksesuarları ile mutfak dekorasyonunda size lazım olan bütün detayları elde edebiliyorsunuz. peki, neler var ikea mutfak aksesuarları içinde, duvar dolapları, mutfak konsolları, çekmece üniteleri, mutfak duvar panelleri, eviye aksesuarları, çatal bıçaklıklar, servis arabaları bulabiliyorsunuz. Üstelik fiyatları da mutfak aksesuarlarının türüne göre 30 TL den başlıyor.