Tuesday, January 31, 2012

Yeni Trend Bebek Odası Takımları

Büyük mobilya mağzaları bebek odası takımlarında devrim niteliğinde yenilikler yaptı. Bu yenilikler ise güvenlik, rahatlık ve sağlık alanlarında yapıldı . Bebeklerin yattığı yattak rahat değilse emin olun sizde bir o kadar huzursuz olursunuz. İstikbal bebek odası takımları, bellona bebek odası takımları, alfemo bebek odası takımları, çilek bebek odası takımları gibi büyük markalar bebek odası tasarlarken aynı zamanda onlara oyun alanlarıda tasarladılar. Bebek odası süsten çok kullanışlı ve kolay temizlenebilir olması gerekmektedir. Dekorasyon kampusunde aradığınız her model bebek odası takımları mevcuttur




istikbal bebek odası takımı

Ahsap tasarımlı dekoratif bebek odası takımı

bellona yeni sezon bebek odası takımı

yeni sezon çilek bebek odası takımı

b
Renkli dekoratif istibal bebek odası takımları

Sade tasarımlı yeni trend bebek odası takımları

Oyun parklı bebek odası takımı

Beyaz renkli  dekoratif bebek odası takımları

Wednesday, January 18, 2012

Düzenli bir evin 10 kuralı

Hiç telaşa gerek yok!

Evinizin daima düzenli ve ışıl ışıl görünmesi için bu 10 püf noktayı bilmeniz yeterli. Temizlik malzemelerine her hafta kaç lira harcadığınız değil, ne kadar pratik olduğunu önemlidir, unutmayın!


1. İlk olarak biriktirme huyunu bırakmanız gerekiyor. Eviniz için az sayıda ama değerli aksesuarlar tercih edin. Her köşede başka bir biblo, mum, örtü, tabak ya da duvardan sarkan duvar süsü, bebekler, nazarlıklar derken, eviniz ufak bir hediyelik mağazasına döndüyse toplu gözükmesi için ne kadar çabalasanız da beceremezsiniz.




2. Eskimiş, kullanmadığınız, bir köşede tozlanan eşyaları ayırın. Verilebilecek durumda olanları verin ve diğerlerini atın. Birikmiş kavanozlar, kullanmadığınız abajur, renk değiştirmiş paspas, gözünüze ne takılırsa bu listeye dahil edebilirsiniz. Aksesuarlara bakarken ‘Bu neden burada?’ diye sorun. Gerçekten vazgeçilmez bir parça mı? Unutmayın ki evde çok eşya, her şey yerli yerinde olsa bile dağınık bir görüntü demektir.



3. Ne atmaya ne vermeye kıyamadığınız parçalar için yeterli büyüklükte bir kutu alın. Yapı marketlerde çok ucuza bulabilirsiniz. Saklayacaklarınızı bu kutuya koyup dolap ya da baza altı gibi bir yere kaldırın. Evde değişiklik yapmak istediğinizde başka bir aksesuarla bu kutudan seçtiğiniz birinin yerini değiştirebilirsiniz.



Düzenli bir evin 10 kuralı



4. Evi eşya fazlasından kurtardıktan sonra şimdi bir bakın, her şey gerçekten de olması gerektiği yerde mi? Gazete, dergi, broşür gibi çabuk biriken ve dağılan kağıt yığını için bir gazetelik edinin. Gazetelik doldukça eski gazete, broşür ve dergileri atmanız gerektiğini de hemen hatırlatır.


5. CD, kitap, DVD benzeri eşyalarınız için mutlaka bir kitaplık, raf, arşiv dolabı oluşturun. Ne kadar eşyanız olduğuna bağlı olarak pek çok alternatifiniz var. Bu tip küçük boy parçalar kendilerine özel olarak hazırlanmış bir yerde durmuyorlarsa hep dağınıklığa neden olurlar.



6. Büyük eşyaların yeri bellidir ve onları yerine kaldırmak kolaydır. Ancak neden orada olduğu bilinmeyen daha küçük parçalar: çakmak, bozuk para, kibrit, toka, bardak altlığı, kalem benzeri eşyalar için hazırlıklı olmalısınız. Salonun uygun bir köşesine ahşap, orta büyüklükte bir kase koyun. Zevkinize göre başka bir dekoratif kap ya da kutu da olur. Bir benzeri de antrede ve çalışma odasında durabilir. Sözünü ettiğimiz ayağınıza dolanan ve hemen kaldırmak istediğiniz ıvız zıvırı bu kasede toplayın. Zamanınız olduğunda ayıklarsınız. Üstelik sonradan gerekecek bir şeyi de atmamış olursunuz.




8. Akşam yatmadan önce mutfağı mutlaka toplayın. Bulaşıkları makineye yerleştirin, dışarıda tencere bırakmayın. Tezgahı ve ocağı üstten de olsa silin. Salonda bardak vs varsa bir tepsiyle toplayıp mutfağa getirin. Detaylara fazla takılıp kendinizi yormaya ve
fazla zaman harcamaya başlamayın yoksa ertesi gün üşenirsiniz. Aynı şekilde yatmadan önce salonda birikmiş ve ortada duran eşyaları yerine koyun. Koltuk battaniyenizi katlayın. Dergileri yerine koyun. Sabah kalkıp işe gidecek bile olsanız sanki yarın sabahtan bir misafiriniz uğrayacakmış gibi düşünün.



9. Elektrik süpürgenizi çok zahmetli bir yere kaldırmayın. Ulaşması ve kullanması kolay bir yerde dursun. Böyle bir imkan yoksa bir el süpürgesi edinin ve kolayca erişilecek bir yere koyun. El süpürgelerinin ne kadar rahat bir ev aleti olduğunu anlayınca bir daha vazgeçemeyeceksiniz, emin olun.



10. Eşyaları yerli yerine koymayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Önceleri zor gelebilir ama kendinizi zorlamalı ve sonra yaparım dediğiniz an, hayır şimdi demeye başlamalısınız. İstediğiniz kadar kutu alın ya da raf yaptırın. Eğer eşya yerleştirmeye üşenecekseniz hiçbirinin size faydası olmayacaktır. Üstelik zamanla hızlandığınızı ve ev toplu oldukça yorulacak bir neden de çıkmayacağını göreceksiniz.


Dekor dekorasyon estetik tadilat bakım onarım * Tasarım Yaratıcı Hobiler, Maket Yapımı, Koleksiyonculuk, El Sanatları, El işleri, Antika

Thursday, January 12, 2012

Yeni Trend Yatak Odası Takımları

Her sabah uyandığınızda sizi etkileyen güne güzel başlamanızı sağlayan bir yatak odasında uyanmak istemezmisiniz?  Bu yıl yatak odası takımlarında modernlik, estetik ve tasarım göz kamaştırıyor. 2012 yılı yatak odası takımlarını tasarlarken vücüt sağlığı en çok dikkat edilen konulardır. Yeni tasarım yatak odası takımları artık daha sağlam ve uzun ömürlü olup tasarımlarıyla etkilenmemek mümkün değil. İstikbal yatak odası takımı, yeni trend yatak odası takımı, yatak odası takımları, modern yatak odası takımları, bellona yatak odası takımları, alfemo yatak odası takımları, doğtaş yatak odası takımları, 2012 model yatak odası,Yeni sezon yatak odası takımları, takımları, beyaz lake yatak odaları, beyaz avangart yatak odaları, son model yatak odası takımları, yatak odası, yatak odalar,  kaliteli mdf cilalı yatak odaları,  yuvarlak yataklar,avangart yatak odası takımları aradığınız her şey dekorasyon kampusunde





2012 istikbal yatak odası takımı
  

Beyaz inci yatak odası modeli

Beyaz renkli, dayanıklı avangart yatak odası takımı


İstikbal lux yatak odası modeli

İstikbal çok fonksyonlu yatak odası takımı

İstikbal yeni sezon yatak odası takımı

İstikbal 2012 yatak odası modeli


Farklı tasarım 2012 istikbal yatak odası takımı

Delux yatak odası takımı

Sade tasarımlı İstikbal yatak odası takımı


İstikbal yeni sezon yatak odası takımı


Siyah rnkli otel konseptinde yatak odası takımı

Wednesday, January 11, 2012

Duvar Ünitesi Modellerinde Trendi Yakalayın

Duvar ünitesi; evnizi yada bulunduğunuz mekanı farklılaştıran tasarım ve görselliğe sahiptir. Özellikle büyük mobilya markaların tasarladığı duvar üniteleri oldukça dekoratif, fonksyonel ve şık. Halk arasaında yaşam ünitesi yada duvar ünitesi diye adlandırılan modelleri sizin için araştırdık. Sizlere sunacağımız çeşitli duvar ünitesi modelleriyle eminim seçim yaparken zorlanacaksınız. İstikbal duvar üniteleri, istikbal t.v üniteleri, bellona duvar ünitesi, bellona yaşam ünitesi, alfemo duvar ünitesi, doğtaş duvar üniteleri, lcd duvar uniteleri, duvar unite modelleri, modern duvar ünitesi modelleri, yaşam ünitesi modelleri, lcd sehpaları, televizyon sehpaları aradığınız her şey dekorasyon kampüsünde







Bellona mobilyanın siyah renkli modern tasarım duvar ünitesi modeli

Bellona mobilyanın ahsap yaşam ünitesi modeli

İstikbal mobilyanın modern tasarım duvar ünitesi modeli

İstikbal mobilyanın yaşam ünitesi modeli

Alfemo duvar ünitesi modeli

alfemo zemine yakın beyaz renkli yaşam ünite modeli

İstikbal mobilyanın yeşil renkli özel tasarım duvar ünitesi modeli

Farklı tasarım duvar ünitesi modeli

Sade tasarımlı bellona duvar unitesi modeli

Monday, January 9, 2012

Çocuklarınızı Odalarından Çıkaramıyacaksınız

Büyük mobilya markaları çocuk odası ve genç odası dekorasyonlarında uzmanlaştılar. Çocuk odası ve genç odası dekorasyonun felsefesi çok basit.  Farklı, basit, fonksyonel ve modern mobilyalar tasarlamaktır. Dekorasyon kampüsünde aradığınız bütün modellerin örneklerine göz atabilirsiniz. İstikbal genç odası takımı, istikbal çocuk odası takımları, bellona genç odası takımı, bellona çocuk odası takımları, çilek genç odası takımları,çilek çocuk odası takımları, genç odası modelleri, çocuk odası modelleri, genç odası dekorasyonu, yeni sezon genç odası takımları, 2012 genç odası takımları, İstikbal genç odası takımı, istikbal genç odası modelleri, istikbal genç odası örnekleri, istikbal genç odası,2011-2012 genç odası modeli, 2011-2012 genç odası örnekleri,en güzel genç odası modelleri, farklı genç odası modelleri, yeni trend istikbal genç odası, yeni trend genç odası modelleri, yeni trend genç odası örnekleri, çılgın genç odası modelleri, genç odası örnekleri, istikbal genç odası takımları. Bütün bu genç odası takımları bütün gençlerin aklında hayalinde olan genç odası örnekleridir eminim.





Farklı tasarım genç odası modeli

İkea genç odası modeli

İstikbal genç odası takımı

Kırmızı renkli çocuk odası modeli

Küçük odalar için fonksyonel, dekoratif genc odasi modeli

Kırmızı beyaz dekoratif, fonksyonel genç odası modeli

Mavi renkli istikbal çocuk odası modeli

Modern tasarım çilek çocuk odası takımı

Tuesday, January 3, 2012

Perde dekorasyonunda Çağ Atladık!

Evin değişik ihtiyaçlarına göre, ev sahibinin zevkine göre ve odaların, pencerelerin yapısına göre değişik modeller ve değişik sistemlerle çalışan perdeler vardır. Tekstil sektöründe özellikle perde dekorasyonunda çağ atladık desek yalan olmaz. Sizlere sunacağımız modellere mutlaka bir göz atın; Taç perde modelleri Stor Perdeler, Jaluzi Perdeler Dikey Perdeler, Zebra Perdeler, Ahşap Perdeler, Ahşap Stor Perdeler, Katlamalı Perdeler,Japon Perdeler, Raylı Sistem Perdeleri - Kumaş ve Tül Perdeler, Plise Perdeler, Sun Screen Perdeler – Blackout Perdeler Rustik Perdeler, Ahşap Jaluzi perdeler,  Kış Bahçesi Perdesi, Alüminyum Jaluzi Perdeler, Duette Perdeler, Duş Perdeleri, Sahne Perdeleri, Projeksiyon Perdeleri,Ahşap Perde,Duş Perdeleri, Jaluzi Perde, japon perde, Katlamalı Perde, kış bahçesi perdeleri, Panel perdeler, perde çeşitleri, perde ipuçları, Perde Modeli,Perde Modelleri, perdeler, Projeksiyon Perdeleri, Rustik Perde, Sahne Perdeleri, Panel Perdeler aradığınız tüm modeller dekorasyon kampüsünde



Dekoratif yeni sezon stor perde modeli

Genç odası perde modeli

Kelebek yeni sezon perde modeli

Kirmizi renkli salon perde dekorasyonu

Klasik, dekoratif perde modeli


Krem renkli stor perde modeli

Lux dizayn perde modeli

Modern tasarım taç perde modeli

Modern tasarim tül perde modeli