Wednesday, November 30, 2011

Yuvarlak yatak tasarımları ile yatak odası dekorasyonu

Yatak odalarında yuvarlak yataklar şimdilerde çok ilgimi çekiyor. Bu mobilyalar, İtalyan mobilya üreticisi Prealpi tarafından hazırlandı.


Yuvarlak Yatak OdasıYatak odaları için çok şık olduğunu düşündüğüm bu ürünleri döner bir mekanizma sayesinde istediğiniz yere, istediğiniz şekilde kolaylıkla çevirebilirsiniz.


Banyo dekorasyonunda mozaik kaplamalar

Sizi banyodan alıp bambaşka diyarlara götüren bu mozaik konseptli banyolar İspanyol şirketi Glassdecora ait tasarımlar. Biz genelde mozaiği dış cephede kullanırız.


Fresh Banyo
Hiç böyle bir banyo da duş aldınız mı?

Banyoda kullanmak doğrusu hiç aklıma gelmemişti ama gerçekten çok orjinal bir fikir. Özellikle de şu elmalı ve deniz mozaikli olana bayıldım. İsterseniz sizde banyonuzu bu tarz değişikliklerle yenileyebilirsiniz. Aslında bu fikri geliştirmek de mümkün. Bence mutfakta ya da salonda da oldukça hoş olurdu böyle bir çalışma. Nerede uygularsanız uygulayın eminim bu fikir ev halkının da çok hoşuna gidecektir.


Vita marka duvar üniteleri

Modüler Duvar Üniteleri modern çağımızın büyük avantajları arasındadır. Günümüzde evlerimiz çok fazla büyük değil, bu yüzden büyük dolaplar ya da konsollar gibi gereksiz eşyalara da ihtiyacımız kalmadı. Sadece evimizin dekorasyonunu tamamlayacak, zevkimize uygun şık ve estetik ürünleri tercih etmemiz yeterli.. Bunları da şu anda size sunmakta olduğum ve daha nicelerini sunacağım yaşam üniteleriyle sağlamak mümkün..


Monday, November 28, 2011

Yeni Sezon Halı Modelleri

Halı, ev dekorasyonumuzun tamamlayıcı unsurudur.Halılar evde rahat ve sıcak bir atmosfer yaratır. Yeni sezonda halılar; renkleri, motifleri ve özel tasarımlaryla evlerimize bambaşka bir hava katacaklardır.
Yeni trend halı moelleri evlerin sade, soğuk havasına yeni bir ruh katacaklardır.Bu yıl özellikle büyük markalar( Kaşmir halı, Merinos halı, Dinarsu halı, kİlim, istikbal halı, Bellona halı) ev dekorasyonunda halıya çok çok önem veriyorlar. Günümüzde halı çeşitlerinde sınır kalmadı.Renk renk, desen desen halı çeşitleri evlerimizin adeta görünümünü değiştiriyor. Aradığınız tüm ( halı modelleri, halı çeşitleri,merinos halı , dinarsu halı kaşmir, istikbal halı, bellona halı) modelleri bu adreste













Bellonanın yeni sezon halı modeli

Dört çeşit farklı halı modeli ( Yaprak ve çicek desenli halı modeli)

El dokuma klasik halı modeli 

Yeni tren modern halı çeşidi ( kabatma motifli halı)

Özel taarımlı şık  mtifli salon halısı

Mor ve beyaz renklerden olusan farklı bir halı modeli

Rengarenk kare motifli teni trend halı çeşidi

özel tasarımlı halı modeli

Sunday, November 27, 2011

Yeni,özel tasarımlı duvar stickerleri burda...

Artık evlerimiz duvar stickerlarla daha renkli daha eğlencelei ve daha hareketli.Kullanım alanında sınır olmayan duvar stickerlar oturma odasının, solanlarımız, yatak odamızın , mutfakta, ofislerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Duvar stickerları evlerimizi süslerken aynı zamanda hayatttaki beğenilerimizi duruşumuzu ve ruh halimiziyansıtmaktadır. Rengarenk desenler eşsiz manzaralar, özel ve farklı tasarımlar evlerimizin duvarlarına çok farklı bir hava katacaktır. Bir çok duvar stickermodelini aynı duvarda uygulama yaparak duvar kağıdıgörünümü elde edebilirsiniz. Duvar stickerları, duvar kağıdı, cam, ayna, kapı veya beyaz eşya gibi bir çok alana uygulanabilir.Ev dekorasyonu, çocuk odası, oturma odası için muhteşem ürünler.Ucuz Dekoratif Ayna, Ucuz Duvar Sticker, duvar sticker istanbul,semazen sticker,kız kulesi sticker,hat yazıları besmele,trend duvar sticker,istanbul boğaz sticker,semazen hat,duvar çıkartmaları,eyfel kulesi sticker,istanbul stickerları, Allah, Besmele, Charlie Chaplin, Dekorasyon, Duvar, Duvar Çıkartmaları, Duvar Sticker, Ev Dekorasyon, Eyfel Kulesi, Facebook, Hat Sanatı, İstanbul Boğazı, Kaligrafi, Kız Kulesi, Osmanlı Tuğrası,Semazen, Sticker, Trend, Yeni, Yeni Trend, wall sticker, wall paper,




Ağaç dalı motifli duvar stickerı evinizin her odasına uygulanabilir

Askılık motifli özel tasarımlı duvar stickerı 


Dünya haritalı şık duvar stickerı

Çocuk odası için tasarlanan duvar stickerı

Ofisler veya kafelerde kullanılabilecek duvar stickerı

Çok şık kelebek motifli  duvar stickerı

Özel tasarımlı eğlenceli duvar stickerı

salonlarınızı süsleyecek farklı tasarımlı duvar stickerı

Saturday, November 26, 2011

Yeni Portmanto modelleri

Modern, şık, estetik portmatolar 2012 yılına damga vuruyor.Bu yıl evin dekorasyonunda portmantolar için özel bir ayrıldı. Hemen hemen bütün büyük mobilya mağzaları ( istikbal, bellona, alfemo, kilim) modern portmanto koleksyonlarını müşterilerine sundu. Her evin ihtiyacı olan bu modeller aynı zamanda özel tasarımlarıyla ve modern çizgileriyle evin havasını değiştiriyor. Modern portmanto çeşitleri bütün ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.Bu yıl portmanto modellerin işlevsel yani fonksyonel olmasına dikkat edilen unsurlardır. Evin ana dekorasyon rengine göre seçim yapabileceğiniz portmantoların istenilen her tarzda ve bütceye uygun özel tasarımlar karşımıza çıkmaktadır (sürgülü portmantolar, boy aynalı portmantolar, portmanto çeşitleri, yeni portmantolar bu adreste )





Beyaz renkli küçük evlere uygun fonksyonel portmanto çeşiti

Boy aynalı şık portmanto

Krem renkli boy aynalı portmanto modeli

Raflı her eve ve bütceye uygun portmanto

Beyaz , modern, boy aynalı, özel ayakabılğa saihip portmanto çeşiti

Bellonan özel tasarım portmanto

Kapağı komple ayna özel tasarım şık ve dekoratif portmanto modeli

Çok fonksyonel geniş boy anlı gizli bölmeli portmanto

Friday, November 25, 2011

Mavi renk banyo dekorasyonu

Banyo dekorasyonunda en çok tercih edilen renk nedense mavi renk. Mavi banyo dekorasyonlarında kullanacağınız fayansların renginin mavi olması halinde, ortaya hakikaten muhteşem bir görüntü çıkıyor. Mavi renk sanırım denizi, suyu anımsatıyor ve banyo da sonuçta ıslak zemin olan bir yer ordan gelen bir uyum var sanırım mavi ile abnyo dekorasyonu arasında. Sizler için bir kaç tane mavi banyo fayans modelleri derledim.



Bahçe çit modelleri

Bahçelerinizi çit ile çevirerek güvenliğini sağlamak istiyorsanız bir kaç farklı çit çeşidi var. Ahşap çit modelleri, örgü bahçe çitleri, panel çit modelleri gibi. Hem bahçenizin güvenliğini sağlayabilir hem de dekoratif bir görüntü ile çit çevirebilirsiniz. dekoratif görünümlü çitler genelde ahşap çit modellerinde çok şık duruyor.


Thursday, November 24, 2011

2012 Yılının Modern Yatak Odası Takımları

Her insan yatak odasının çok özel , rahat ve bir o kadar modern olmasını ister. Dünyada oluşan Yeni trend, lux ve her bütceye uygun yatak odası takımlarını bizim sayfamızdan takip edip en azından bir ön fikir edinebilirsiniz. Bu sayfamızda yayınlıyacağımız yatak odası çeşitleri, şifonyerler, yatak odası dolapları, boy aynaları ve yatak odası aksesurları size ilham olacaktır. 2012 yılının trend yatak odalarının alçak ve yanları geniş yatak modelleri dikkat cekiyor. En özel anların geçtiği yatak odalarında özel tasarımlar, şıklık ve ağır renkler tercih edilmektedir. İstikbal yatak odası takımı, bellona yatak odası takımı çeşitleri, alfemo yatak
odası takımı modelleri, 2012 yatak odası  takımları




Geniş, rahat,siyah cam dolaplı farklı bir yatak odası takımı


Alçak ve geniş istikbal mobilyanın özel tasarımlı yatak odası çeşiti

Sade ahşap koyu renkli modern bir ytak odasi çeşidi


Bellonanın 2012 yılı için tasarladığı yeni trend yatk odası takımı

Berrak yatak odası takımının beyaz rengi ve modern tasarımı göz kamaştırıyor

Yuvarlak yataklar artık yatak odası takımınızın vazgeçilmezi

Sade, şık, boy aynalı farklı bir yatak odasi konsepti

Wednesday, November 23, 2011

Modern,Şık,lux-Delux,Yeni Trend Yemek Odası Takımları

Evinizde yemek odası dekarasyonunu sağlamak için salon takımınıza göre yemek odası tercih etmelisiniz. salon takımı düşünüyorsanız ise modern yemek odalarından tercih yapmalısınız.Salon takımınızdaki ve yemek odanızdaki renk kombinasyonu birbirleriyle mutlaka örtüşmelidir. Yemek odasındaki yemek masası modeliniz mutlaka salonunuzda şekil itibari ile göze hoş gelen bir model olmalıdır. Farklı zevklerin ve ihtiyaçların doğrultusunda şekil almış mobilyaları ile Yemek odası takımları modern dekor anlayışını estetik vurguları ile genişletmiştir. Yemek odaları ahşap malzemenin cazibesi ile romantik dokunuşların ortamda ki havayı değiştirebilecek nitelikte olacağı şüphesizdir.Modern, şık , lux yemek odası takımlarımıza bakmadan geçmeyin. Alfemo yemek odası takımları, bellona yemek odası takımları, istikbal yemek odası takımları, doğtaş yemek odası takımları, yataş yemek odası takımları, kilim yemek odası takımları, lux yemek odası takımları, modern tasarım yemek odası takımları, 2012 yemek odası takımları aradığınız her model dekorasyon kampusunde










siyah ve beyazın müthiş buluşmasıyla tasarlanan yemek odası takımı 

Özel tasarlanan sade ve şık biy yemek odası takımı.Özellikle sandalyelerde kullanılan gri parlak rengin yemek odası takımına ayrı bir hava katmaktadır 

Beyazın hakim sürdüğü eşsiz bir yemek odası takımı.Modern bir tasarım olmasına rağmen klasik bir görünüme sahip yemek odası çeşiti

Açık ve koyu kahverenginin şık ve modern dizayn edilmiş lux yemek odası takımı

Sade tasarımı ve uygun fiyatıyla herkesin yeni gözdesi bir yemek odası takımı

Çok şık ve özel tasarımıyla beyaz ve koyu kaverengi yemek odası takımını

Özel tasarımlı  siyah renkli ve mavi led ışıklarla birleştirilmiş cok farklı bir konsept

Sade  krem renkli her bütceye uygun şık yemek odası çeşiti

İçinizi ferahlatan modern beyaz ve ahşap renkli yemek odası takımı