Saturday, November 27, 2010

Katlamalı Perdeler

Neredeyse çoğu evde bu tür perdeler görmek mümkün sebebi ise modern ve şık  duruşa sahip olmaları. Katlamalı perde almadan önce kumaş rengini seçerken  koltuk takımlarınızın ve  duvar rengini göz önünde bulundurun.

.

2011 Nevresim Takımları Hobby

 2011' Yılına damgasını vuracak bu takımlar  Manyamarka'nın ürettiği bu nevresim takımları  sizi çok şaşırtacak renkleri ve desenlerine bayılacaksınız.,  2001 Koleksiyonunda çok modern ve daha belirgin desenler yer alıyor.  Sonbahar'ı yakından takip eden renk. Hobby, mevsimleri uykularına taşımak için çok özel

bir koleksiyon.

Avize Modelleri Yeni Tasarım

Vaktimizin çoğu genelde dışarıda geçer iş vs derken  akşamları evimize gelebiliriz.   Ev dekorasyonun'da oldukça fazla önemi olduğunu herkes bilir  dekorasyon'da sadece  koltuk  sandalye sehpa değil  avizeler'de  ön planda olmalı.
Hayatımız boyunca vaktimizin çoğunu gerek iş için, gerekse farklı sebepler için dışarıda geçiririz. Fakat kalan diğer zamanlarımızı evimizde geçiririz. artık avizeler gün geçtikçe daha modern ve daha gösterişli bir hal almaya başladı.

Thursday, November 25, 2010

Plazma Dekorasyon

 Artık yeni salon tasarımlarıyla birlikte  ön plan'a çıkarılan aksesuarlardan biri'de plazma tvlerdir.  Tvler  hayatımızda bir yer edinmiş durumdadır şimdi ise plazma tvlerin'de yaygınlaşmasıyla hem kullanım kolaylığı hemde aksesuar bakımından daha etkili bir hal almıştır.

İstikbal'in Dizayn Yeni Model Sandalye'leri

 İstikbal'in bu yeni dizayn sandalye modelleriyle  artık eviniz'de bir fark ve hava katacak etken bulunuyor.  Göz zevkinize hitap edecek modeller ve renkler mevcuttur. Sizde eviniz'de farklılık ve modernlik istiyorsanız bu sandalyeleri muhakak yakından görmenizi tavsiye ediyoruz.
İstikbal Dizayn Sandalyeler

İstikbal Dizayn Sandalyeler

Monday, November 22, 2010

Çocuk Odaları Dekorasyonu

devir artık değişti yıl 2010 sonu  çocuklarımızında odaları trendy rüzgarlarıyla modern çizgisi ile hazırlanıyor. Artık çocuk odaları'da  modern ve şık bir görünüm almış durumda. Daha önceden eşler  salon ve yatak odalarına önem verirlerdi şimdi ise  çocuklarımızın odalarıda yatak ve salon kadar değerli ve önem taşımaktadır.