Thursday, June 25, 2009

ev dekorasyon dekor aksesuar

ev-dekorasyon-dekor-aksesuar

Mobilya Koltuk Takımı Resmi











resmin üzerine tıklayarak resmi büyetebilirsiniz...

Mobilya, Resimleri, Koltuk, Kanepe, Fotoğrafları, Yatak, Odası, Takımı, Resim, Masa, Sandalye, Foto

Monday, June 22, 2009

Ev ısı yalıtım ve pencere sistemleri


İzopen, Isı Yalıtımlı Pencere ile kendine has tasarım ve dizaynı ile göreselliği ön planda tutarak ortaya bu sistemi çıkarmıştır. İzopen’in pencere ve kapı sistemleri dış ortam ve göresellik şekili yüzde 80-90 oranında bütünleştirilebiliyor. Çok fazla şeffaf alan içerisinde kullanıma sahip İzopen sistemleri profilindeki cam çıtasız dizaynı ile pencerelerde 70mm, kapı sistemlerinde ise 96mm’e kadar çevçeve genişliği sunuyor. Alüminyum profil üzerindeki sızdırmazlık fitilleri, özel olarak tasarımı yapılmış çektirme kullanımı ile köşe takozu ile bir araya gelip montajı daha hızlı ve rahat bir şekilde yapılabiliyor.

İzopen Isı yalıtımlı pencereler ile düşük alüminyum tüketimi, PVC sistem aksesuarları ile kolay montaj özelliği ile kamu binaları, konut ve toplu konut binaları genellikle uygulama tarzları içerisien giriyor ve bütün ihtiyaçları cazip fiyatlat ile karşılıyor.


zopen ısı yalıtım ve pencere sistemleri ürünü özellikleri

- %80 oranında yüksek şeffaf alanı
- Fitil üstünde alüminyum profil
- Cam çıtasız olarak kanat tasarımı
- Ekonomik aksesuar olanağı
- Özel tasarlanan çektirme ve köşe birleşimi
- 45 derece köşe birleşimi
- Eğimli cam çıta
- 60mm kasa profil derinlik
- Sade eloksalli olarak toz boyalı qualanod - qualicoat belgesini elinde bulunduruyor
- EPDM hava,toz, su sızdırmaz fitilleri bulunmakta
- Statik, ısı diyagramları
- Kapedam performansı tesleri sonucu başarılıdır.

Teknik özellik
- Sistemin genişliği : 70mm
- Sistemin derinliği : 60mm
- Hava geçirgenlik : Class 4 (EN 12207)
- Su geçirmezliği : 9A (EN 12208)
- Rüzgara karşı dayanıklılık : B2 / C2 (EN 12210)
- Isı geçirim katsayıları (Profil için) : 2.6 W/M2K - 2.9 W/M2K (EN 10027-2)
- Isı geçirim katsayıları (Ünite için) : 2.9 W/M2K (EN 10077 - 2 , UG:2.8 WM2K)

İzopen Isı yalıtım pencere ve kapı sistemleri kullanım alanları Pencereler ve Balkon Kapılarıdır.

Neden Ahşap Ev



















Neden Ahşap Ev , Neden Ahşap Evler

ÇABUK TESLİM EDİLMELERİ
Siparişten en geç 2 ay içerisinde anahtar müşteriye teslim edilir.

DEPREME DAYANIKLI OLMALARI
Ahşap evler depreme dayanıklı olmaları açısından da betonarmeye göre çok daha güvenlidir. Evler kolon ve kiriş olmaksızın birbirine geçme yöntemi kullanılarak üretilir. Dünyada deprem standartları belgesini en zor veren ülke olan Japonya’nın bu evleri tercih etmesinin ilk sebebi de budur.

SAĞLIKLI OLMALARI
Ahşap evler, dünyada yaşayan evler olarakta bilinmektedir. Evin içinde sürekli oksijen sirkülasyonu olmaktadır. Bunun neticesinde de başta astım ve romatizmal hastalıklar olmak üzere bir çok hastalığı önlediğinden sağlık açısından da tercih sebebi olmaktadır.

İZOLASYON
En önemli tercih sebebi ise izolasyondur. Evlerde kullanılan dış kütük ile iç kütük arasına yerleştirilen izolasyon malzemesi dünyadaki gelişmiş ülkelerin kullandığı standarttadır. Dünyanın en nemli ve soğuk ülkelerinden biri olan Finlandiya’da, ahşap evlerin ısı kaybını önlemek amacıyla kullanılmalarının başlıca sebebi budur.

DÜŞÜK FİYAT VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMALARI
Ahşap evlerin en önemli avantajlarından biride fiyatlarının betonarmeye göre daha düşük olup, ömürlerinin 2 ile 3 kat arasında daha uzun olmalarıdır.

YANGIN
Betonarme bir evin içinde başlayan yangın ile bu evlerin içinde çıkan yangının yayılma süreci arasında hiçbir fark yoktur. Ahşap evin dışında başlayan yangın, kütüğün oluşturduğu kömürsü tabaka ve bu tabakanın çıkardığı karbondioksit nedeni ile evin içine çok geç ulaşır.alevin evin içine ulaşma süreci 90 dakika gibi uzun bir süredir.bu özellikleri sebebi ile evlerimiz AB onaylı yangın belgesine sahiptir.

MODEL DEĞİŞİKLİĞİ
Web sitemizde ve kataloğumuzda yer alan tüm ev modellerinin iç planlarında, pencere ve teras genişliklerinde arzunuza göre her türlü plan değişikliğini yapabilme imkânına sahipsiniz.

Sunday, June 21, 2009

Ev Mobilya Resmi

Ahşap Ev Resmi

Ev Dekorasyonu İçin Color


Ev Dekorasyon Kategorisinde Sizlere Evinizin En Güzel Şekilde Dekor Etmeniz Ve Hangi Ürünlerni Kullanmanız Hakkında Bilgi Vericeğiz Bu Kategoride Ev dekoruna uygun mobilyalar vb. Tüm Bİlgiler Sitemize Konulucaktır...

Türkiye'de ilk kez üretilen özel dokulu Colorfix çamaşırlarınızın yıkama suyuna karışan boyayı emiyor içinde hapsediyor. Böylece yenisinden eskisine tüm renkli çamaşırlar bir arada güvenle yıkanıyor. Colorfix ile sudan, elektrikten, deterjandan ve en önemlisi zamandan tasarruf edin.

COLORFIX nedir? Ve nasıl kullanılır?
Colorfix çamaşır yıkama esnasında renkli çamaşırlarınızdan akan boyayı tutan özel bir bezdir. Bu özelliğinden dolayı diğer çamaşırlarınızın renklerini korumalarını sağlar.

Çamaşır yıkama esnasında genel alışkanlıklarımızdan bir tanesi renkleri kendi içlerinde ayırarak yıkamaktır. Ama esas önemli olan konu aslında renklilerimizin az veya çok renk (boyarmaddeleri) vermeleridir. Bu suya akan boyarmaddeler diğer tekstil mamullerini kirletebilmektedir.

Yine buradaki en önemli teknik konulardan bir tanesi genel olarak tüm tekstil mamullerinin renklerini oluşturan boyarmadde sayısı 3 tür. Yani her renk en fazla üç boyarmaddenin farklı kombinasyonlarında bir araya getirilmesinden oluşmaktadır.

Yani kırmızı, lacivert, pembe, sarı, olarak gördüğümüz çamaşırlar genel olarak üç farklı (sarı-kırmızı-mavi) boyar maddenin farklı kombinasyonları sonucu elde edilmiştir. Buradaki en önemli konu kullandığınız mamullerin boyanma yerleri ve kullanılan boyarmaddeler aynı olmadığı için çamaşır yıkama esnasında birbirlerini kirlettiklerinde üzerlerine 4, 5, hatta her yıkama esnasında belki 10. farklı karakterdeki boyarmadde gelmektedir.

Bu da çamaşırlarınızın renklerinin solmasına canlılıklarını kaybetmesine sebep olmaktadır. Aslında kullandığımız tekstil mamulü (denim-kot kumaşlar hariç) yıkamada renk akmasına ve solmasına karşı dayanıklı mamullerdir. Fakat bilinen genel standart değerleri ve kabul değerleri kullanıcı açısından kirletme anlamında tatmin edici değildir.

Ev Dekorasyon" Yan tarafta görmüş olduğunuz ¾ değeri +/- 0,5 tolerans değerinde kabul değeridir. Yani aldığınız tekstil mamulü aldığınızda yıkama esnasında kılavuz kumaşı yukarıdaki değerde kirletirse kabul değerine ulaşmış olur.

Bu ne demektir? Bu aldığınız tekstil mamulü kendi markası haricinde bile üzerinde çeşitli kalite kontrol etiketleri ve ok olduğuna dair belgeler sunsalar da yukarıdaki değerde yandaki kumaşı kirletiyorlar demektir.

Burada daha önemlisi, kullanıcılar bu kirletmeyi renklilerin arasına beyaz çamaşır koyduklarında çok görmelerine karşın renklileri kendi aralarında ayırıp yıkadıklarında görememektedirler. Bu size renk solması veya parlaklığı kaybetme olarak kendini gösterir.

Hemen herkesin başına gelen olaylardan bir tanesi; çamaşır yıkarken çok hassas olmanıza rağmen her rengi kendi arasında ayırarak yıkamanıza rağmen lacivert renkli veya kırmızı renkli çamaşırlarınızın ilk aldığınızdaki canlılığı kaybettiğine şahit olmuşuzdur.

Bunun sebebi genel olarak çamaşırlarınızın renk salması değil, diğer çamaşırların saldıkları boyarmaddelerden kirlenmeleridir.

İşte COLORFIX'in faydası bu noktada ortaya çıkmaktadır. Colofix özel dokusu ve formülü ile çamaşır yıkama esnasında yıkama suyuna akan boyarmaddeleri yapısına çekip hapsederek diğer çamaşırların kirlenmesini engellemeye yardımcı olmaktadır. Böylelikle çamaşırlarınız daha uzun bir süre renklerini özellikle canlılıklarını koruyabilmektedir.

Bu amaçla kullanabileceğiniz hiçbir yardımcı veya yıkayıcı bulunmamaktadır. Hatta kullanılan bazı deterjanların içlerinde optik ağartıcı gibi boyarmadde niteliği taşıyan kimyasallar içerdiğinden çamaşırlarınızın renklerinin solması ve canlılıklarını kaybetmeleri çok daha dramatik olabilmektedir.

Bu amaçla özellikle renkli çamaşırlarınızı yıkarken renkliler için olan deterjan gruplarını seçmenizi tavsiye ederiz. Genel olarak bu tip deterjanlar optik ağartıcı gibi boyarmaddeler içermezler. Bu sebeple bu tip yıkayıcıları kullanmanız tavsiyemizdir.

Bunun haricinde giysilerinizin yıkama talimatları doğrultusunda çamaşır makinenizde program seçerek yıkama yapmanız önemlidir. Çamaşır yıkarken mutlaka giysilerinizin yıkama talimatlarına uymanızı tavsiye ederiz. COLORFIX kullanımın en önemli noktası buradadır. Yıkama yaparken hiçbir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Yıkama yaptığınız giysiniz ve seçtiğiniz program ne olursa olsun kullanabilirsiniz. COLORFIX her yıkama talimatı ve sıcaklığında etkilidir. COLORFIX le yıkama yaparken; sadece yapmanız gereken COLORFIX'i çamaşırlarla beraber makinenin içine yerleştirmeniz. Sonrasını COLORFIX'e bırakın o gerisini sizin için hallediyor.

Ev hanımları için en problemli konulardan bir tanesi karışık renkli giysilerdir. Yani değişen moda akımları ile beraber artık neredeyse tek renkten oluşan mamulümüz yok gibi. Pek çok giysimiz farklı renkli kumaşların kombinasyonlarından oluşmakta. Kırmızı yaka, beyaz gövde gibi veta kollu gövdesi faklı renkli giysiler. Baskılı, aplikleri ürünler gibi. Bu tip giysileri yıkamak gerçekten çok zor olabilmektedir. Bu sebeple bazı ev hanımları bu tip kıyafetleri ayrı veya elde yıkayabilmektedir. Bu şekilde yıkamak zaman,su, deterjan, elektrik tüketiminiz arttırmaktadır.

COLORFIX bu amaçla farklı renkleri içinde barındıran giysileriniz için size inanılmaz bir seçenek sunuyor. Artık bu tip giysileriniz yıkmak sorun olmaktan çıkıyor. Bu tip giysilerinizi güvenle ve rahatlık içinde COLORFIX le yıkayabiliyorsunuz.

COLORFIX'LE yıkama yapmak demek
  • Yıkama yapmak ve çamaşırları biriktirmek için daha az beklemek demek. Zamanınız bizim için değerlidir.
  • Yıkama kazalarına son demek (çamaşır yıkarken farklı renkli çamaşırların yanlışlıkla karışıp diğer çamaşırları kirletmesine zaman zaman şahit olmuşuzdur.)
  • Daha az bekleme süresi ve daha dolu yükleme kapasitesi sayesinde su, elektrik ve zaman tasarrufu sağlar. Ev ekonomisine ve çevreye olan etkileri azaltmaya yardım etmek demek.
  • Çamaşırlarınızın daha canlı ve parlak renkli olarak daha uzun ömürlü olması demek.
  • Renkli çamaşırları yıkarken korkusuz olmak demek.


  • Colorfix'i nasıl kullanabilirim?
    Colorfix'i direkt olarak çamaşır makinesinin içine, çamaşırlarınızla beraber kullanacaksınız. Colorfix'i kullanırken hiçbir şeyi değiştirmeniz gerekmiyor. Yani normal olarak çamaşırlarınızı nasıl yıkıyorsanız (sıcaklık, ve yıkama programı) aynı yıkayacaksınız. Yıkama işlemi bittikten sonra Colorfix'i çamaşır makinesinden çıkarıp çöpe atmalısınız.

    Colorfix çamaşırların renklerini nasıl koruyor?
    Colorfix çamaşırlarınızın rengini tamamen farklı bir teknik ve metodla koruyor. Normal olarak çamaşırlarınız renklerini saldıkları için değil diğer çamaşırlardan boya alarak kirlendiği için solgun canlılığını kaybetmiş görülür. Colorfix çamaşırlarınızın suya verdikleri akan boyanın tamamını üzerine aldığı için diğer renkli çamaşırlarınız kirlenmez ve renklerini ve canlılıklarını uzun süre korurlar.

    Colorfix'i kullanmak sağlık ve cevre açısından bir risk içeriyor mu?
    Colorfix'i kullanmak kesinlikle sağlık ve çevre açısından bir risk içermiyor. Hatta çevre açısından fayda sağlıyor. Gerek atık suyunuzun yükünün azaltılması, gerekse çamaşır yıkama alışkanlıklarınızı değiştireceğinden çevre açısından faydalıdır.

    Yani çamaşır yıkamak için beklemeyeceksiniz ve çamaşır yıkama yükünüz artacağı için daha az yıkama yapacaksınız, dolayısıyla daha az su ve elektrik tüketeceksiniz. Colorfix özelliği bezin üretilme tekniğinde gizli olup, çamaşır yıkama esnasında hiçbir kimyasal akışı söz konusu değildir. Bu sebeple sağlık açısından hiçbir sakınca içermez.

    Yıkama önerileri
    COLORFIX'i kullanırken yıkama yapacağınız giysinin yıkama talimatına uyunuz. Yeni aldığınız giysiyi mutlaka birkaç kez ayrı yıkama yaptıktan sonra diğer giysilerinizle yıkayınız. Bu öneri sadece Colorfix kullanımı için değil yaptığınız her türlü yıkama için geçerlidir. Aldığınız giysinin akıtacağı boyarmadde miktarı ve performansını bilemezsiniz.

    En azından önceden yapacağınız birkaç yıkama ile bu performansı geliştirme şansınız yüksektir. Ayrı yıkama esnasında da Colorfix'i kullanmanız tavsiye edilir. Colorfix'i kullandığınız da giysinizin ne kadar boya saldığını çok net görebileceksiniz.

    Kot (denim-jean) kumaşlardan mamul giysilerinizi her zaman ayrı yıkamanızı tavsiye ederiz. Bunları yıkarken de COLORFIX'i kullanabilirsiniz. Fakat bu tip giysilerinizi diğer giysilerinizle karışık yıkamamanızı tavsiye ederiz.

    COLORFIX'i pamuk (CO-COTTON), yün(WO-WOOLEN-WOOL), naylon (PA-PA6-PA66), keten, viskon elyaflarından mamul giysilerinizde güvenle kullanabilirisiniz. Bu tip giysilerinizi yıkarken de mutlaka yıkama talimatlarına uyunuz.

    Yıkama yaparken giysilerinize uygun deterjan ve yıkayıcıları kullanmanızı tavsiye ederiz. Örnek olarak; renkli ve beyaz deterjanları genelde farklıdır ve yün için kullanılan deterjanlarla pamuk için kullanılan deterjanlar farklıdır. Giysinize uygun deterjan kullanmanız çamaşırlarınız daha uzun ömürlü ve renklerinin canlı ve parlak kalabilmeleri için önemlidir.

    Yıkama yapacağınız giysileriniz çok karışık ve kontrastları yüksekse iki veya üç adet COLORFIX kullanmanızı tavsiye ederiz. Yıkama yapacağınız giysileriniz çok karışık ve kontrastları yüksek ise yıkama yaptıktan sonra çamaşırlarınız ıslak bir şekilde çamaşır makinesi içinde bekletmemenizi tavsiye ederiz. Kontrast ve ıslak halde birbirine temas eden giysileriniz birbirlerini lekeleyebilirler.

    Yıkama yaparken deterjan, çamaşır makinesi üreticilerinin talimatlarına uymanızı tavsiye ederiz. Daha çok yıkama daha çok su ve deterjan tüketimi demektir. Hem ev ekonomisine zararları hem de çevreye olan etkileri dolayısıyla hepimizin dikkat etmesi gereken konulardan bir tanesidir.

    Mutfak Mobilya Resmi

    Bahçeli Ev Resmi